نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

این گره های سیر افزودنی برای هر منوی جشنی عالی هستند

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ عناصر:
2 قاشق چایخوری / 6 گرم مخمر خشک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 1/3 فنجان / 295 گرم آب
4 فنجان / 520 گرم آرد
1/4 فنجان / 55 گرم روغن زیتون

2 قاشق چایخوری نمک
رویه کره سیر:
6 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
کمی نمک
1/2 قاشق چایخوری عسل یا شکر
بعد از پخت:
1/4 فنجان پارمزان رنده شده
1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

دستورالعمل ها:
در یک کاسه متوسط، 1/2 فنجان آب گرم، مایه خمیر و 1/2 قاشق چایخوری شکر را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مایه مایه فعال شود. بگذارید 5-7 دقیقه بماند.
در یک کاسه بزرگ باقی مانده آب، مایه کف کرده، آرد، روغن، باقیمانده شکر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید. خمیر را حدود 4-5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا نایلون بپوشانید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند.
آن را بکوبید (و کمی ورز دهید) تا هوا از خمیر خارج شود. روی خمیر را بپوشانید و 45 تا 60 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن تقریبا دو برابر شود.
خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده قرار دهید و خمیر را به شکل طناب 10 اینچی در آورید. به قطعات 60-65 گرمی برش دهید.
فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید.
هر قطعه را بین کف دست خود بچرخانید و کمی آن را بکشید تا طنابی به طول 8-10 اینچ تشکیل شود.
هر نوار را رول کنید و به صورت گره بزنید. روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید. اجازه دهید 15-20 دقیقه استراحت کنند.
تاپینگ:

در یک کاسه کوچک، کره آب شده، سیر، فلفل قرمز، پونه کوهی و نمک را با هم مخلوط کنید. گره ها را برس بزنید. مقداری از رویه را رزرو کنید و جعفری و ریحان تازه را اضافه کنید تا بعد از بیرون آمدن گره ها از فر استفاده کنید.
گره ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه یا فقط تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند بپزید.
از فر خارج کرده و با قلم مو با کره سیر باقی مانده بمالید. با پنیر پارمزان بپاشید.
با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نوش جان!

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره