ترفندهای تشخیص میوههای خوب تابستونی
آخرین خبر/ برای خرید انبه دقت کنید انبههای گردتر نرسیده، ترش و سفت هستن اما انبههایی که حالت کشیدهتر و رنگ تیرهتر دارن رسیده، شیرین و خوشمزهترن.
برای خرید هلو دقت کنید اونهایی که رنگ قرمزتر و حالت گرد دارن رسیده و شیرینتر اما هلوهایی که حالت گنبدی شکل، رنگ روشن و خط وسط عمیقتر دارن نرسیده و بیمزه هستن.
در زمان خرید موز اونهایی که خالهای تیره داره رسیده، شیرین و خوشمزهترن، از نظر شکل ظاهری هم موزهایی که حالت خمیدهتری دارن شیرینتر و موزهایی که شکل صاف دارن شیرین نیستن.
برای خرید سیب اصلا اونهایی که چوبش کنده شده رو انتخاب نکنید چون هوا کشیده و آبش رو از دست داده سیبهایی که راه راه هستن و قسمت انتها و ابتدای عمیقتری دارن شیرین و خوشمزهترن و هر چه چوب سیبها سبزتر باشه سیب تازهتر هست.
خربزههایی رو برای خرید انتخاب کنید که پوست زبر تری دارن چون خیلی شیرین و آبدارتر هستن.