روش های طبیعی مرطوب کنندگی پوست؛ زیبایی را آشپزی کنید
رنگي رنگي
بروزرسانی
رنگي رنگي/ زندگي در شهرهاي آلوده، يا حتي در هواي پاک، اما در معرض آفتاب، تغذيه، استرس و دهها عامل ديگر باعث شده است که هر روز پوست ما فاصله بيشتري با عکسهاي تبليغاتي بگيرد.
بسياري از ما در تلاش براي رفع مشکلات پوست راهي مطلب دکترها ميشويم و يا با خريد کرم ها پول زيادي را از دست ميدهيم بدون اينکه نتيجه دلخواهمان را گرفته باشيم.
ما توصيه کمخرج و سالمتري داريم که حتي اگر به فايده آن ايمان نداريد، دستکم ميتوانيد از بيضرر بودن آن مطمئن باشيد. براي داشتن پوست سالم و درخشان لازم نيست از خانه خارج شويد. کليد سلامت موهايتان در کابينت آشپرخانه و يخچالتان است. با ترکيب موادي ساده آشپز زيبايي خودتان شويد.
براي تهيه اين ماسک بريا پوست خشک، به دو عدد موز احتياج داريد. يکي براي ماسک صورتتان و ديگري براي درست کردن يک دسر خوشمزه. موز خرد شده را کاملا بهم بزنيد تا زماني که حالت خميري پيدا کند.
سپس ۲ قاشق غذاخوري عسل را براي پاک کنندگي بيشتر پوست به آن اضافه کنيد.
اگر اين مخلوط کمي غليظ بود مقداري آب به آن اضافه کنيد. ماسک را ۱۰ الي ۲۰ دقيقه روي صورت خود قرار دهيد و در اين زمان دسر موز خود را درست کنيد.
سپس صورت خود را با آب گرم بشوئيد. حالا احساس نرمي و تازگي در پوست خود خواهيد داشت.