نماد آخرین خبر

گیاهخواری با دلمه بادمجان و عدس

منبع
برترين ها
بروزرسانی
گیاهخواری با دلمه بادمجان و عدس
برترين ها/ مواد لازم بادمجان:‌2 عدد عدس پخته: يک چهارم پيمانه برنج پخته شده: يک دوم پيمانه رب گوجه: 2 قاشق سوپ خوري پنير ريو: يک دوم پيمانه آب گوشت: 2 پيمانه قارچ پخته: يک چهارم پيمانه پياز داغ: 3 قاشق سوپ خوري ادويه دلخواه شامل دارچين نمک و فلفل روش تهيه: بادمجان را پوست نگيريد. فقط آن را از وسط دو نيم کرده و مواد بخش مياني آن را به کمک يک پاقو خالي نماييد. سپس آن را در آب انداخته و کمي نمک بزنيد. پس از چند دقيقه آن را خارج کرده و کاملا بگذاريد تا آب آن بيفتدوسپس در روغن سرخ نماييد. مواد مياني را با هم مخلوط نماييد و سپس داخل بادمجان‌ها را از مخلوط برنج و عدس و پنير ريو و قارچ ريز شده پخته پر نماييد. رب را به همراه کمي روغن زيتون تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس به آن پياز داغ و آب گوشت و ادويه‌هاي دلخواه را افزوده و بگذاريدتا کمي قوام بيايد. سپس از حرارت برداشته و در يک قابلمه مناسب دلمه‌ها را چيده طوري که سر باز دلمه‌ها کاملا ايستاده و به سمت بالا باشند و از سس در کنار و روي دلمه‌ها ريخته و روي حرارت بسيار کم به مدت تقريبي يک ساعت قرار دهيد تا موا د مزه دار شوند و کاملا پخته شود.