برترين ها/
مواد لازم
بادمجان:2 عدد
عدس پخته: يک چهارم پيمانه
برنج پخته شده: يک دوم پيمانه
رب گوجه: 2 قاشق سوپ خوري
پنير ريو: يک دوم پيمانه
آب گوشت: 2 پيمانه
قارچ پخته: يک چهارم پيمانه
پياز داغ: 3 قاشق سوپ خوري
ادويه دلخواه شامل دارچين نمک و فلفل
روش تهيه:
بادمجان را پوست نگيريد. فقط آن را از وسط دو نيم کرده و مواد بخش مياني آن را به کمک يک پاقو خالي نماييد. سپس آن را در آب انداخته و کمي نمک بزنيد. پس از چند دقيقه آن را خارج کرده و کاملا بگذاريد تا آب آن بيفتدوسپس در روغن سرخ نماييد.
مواد مياني را با هم مخلوط نماييد و سپس داخل بادمجانها را از مخلوط برنج و عدس و پنير ريو و قارچ ريز شده پخته پر نماييد.
رب را به همراه کمي روغن زيتون تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس به آن پياز داغ و آب گوشت و ادويههاي دلخواه را افزوده و بگذاريدتا کمي قوام بيايد. سپس از حرارت برداشته و در يک قابلمه مناسب دلمهها را چيده طوري که سر باز دلمهها کاملا ايستاده و به سمت بالا باشند و از سس در کنار و روي دلمهها ريخته و روي حرارت بسيار کم به مدت تقريبي يک ساعت قرار دهيد تا موا د مزه دار شوند و کاملا پخته شود.