نماد آخرین خبر

دستور پخت چیزکیک پسته ای

منبع
برترين ها
بروزرسانی
دستور پخت چیزکیک پسته ای
برترين ها/ مواد لازم براي کيک: · 2 فنجان بيسکويت گندمي، آسياب شده · 2 قاشق شکر · 6 قاشق کره · نيم قاشق چايخوري دارچين · کمي نمک مواد لازم براي داخل کيک: · 900 گرم پنير خامه اي · يک و نيم فنجان شکر ·1 فنجان پسته، آسياب شده · 2 قاشق چايخوري عصاره بادام · 4 عدد تخم مرغ بزرگ · 1 فنجان خامه ترش · 1 فنجان خامه سنگين · 4 قطره رنگ غذاي سبز (اختياري) دستور تهيه: 1. بيسکويت هاي گندمي را آسياب کنيد يا خوب له کنيد و با شکر، نمک، دارچين و کره مخلوط کنيد. 2. يک قالب کيک برداريد و روي آن فويل بگذاريد و لبه هاي آن را به بيرون باز کنيد. 3. سپس مخلوط بيسکويت را داخل آن ريخته و به فرم قالب دربياوريد. همه قسمت هاي آن و همچنين کناره ها بايد ضخامت يکسان داشته باشند. 4. حالا آن را داخل فر و در دماي 350 درجه فارنهايت بگذاريد تا 12 دقيقه بپزد. سپس درآوريد و بگذاريد سرد شود. 5. در کاسه بزرگي، پنير خامه اي و شکر را بزنيد تا نرم شود. تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس پسته آسياب شده، عصاره بادام و رنگ غذاي را بيفزاييد. 6. در نهايت خامه ترش و خامه سنگين را اضافه کنيد. قالب کيک را داخل ظرف گود ديگري بگذاريد و داخل ظرف بزرگتر طبق شکل آب بريزيد. سپس موادي که آماده کرده ايد را داخل قالب بريزيد. 7. حالا ظرف را داخل فر بگذاريد تا در دماي 325 درجه فارنهايت بپزد. 8. فويل را به دور قالب پيچيده ايم تا آب به آن نفوذ نکند. حدوداً 90 دقيقه بگذاريد در فر بماند. سپس فر را خاموش کنيد و بگذاريد کيک يک ساعت در فر سرد شود. 9. حالا آن را دربياوريد و از حمام آب خارج کنيد. فويل را دربياوريد و کيک را راحت جدا کنيد. بگذاريد نيم ساعت سرد شود. 10. قبل از سرو کردن روي کيک را بکشيد و حداقل 2 ساعت آن را در يخچال قرار دهيد.