ايران سان/ مواد لازم : براي 6 نفر
بلدرچين درشت: 6 عدد
انگور درشت سفيد: 1 کيلوگرم
کره: 150 تا 200 گرم
آرد ذرت: 2 قاشق مرباخوري
نان ورقه شده سفيد: 6 قطعه
آبليمو: 1 تا 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به قدر کافي
طرز تهيه:
بلدرچين را بعد از تميز کردن و شستن، خشک مي کنيم. بلدرچين با انگور يک غذاي فرانسوي مي باشد. فرانسوي ها در اين نوع طبخ، بلدرچين را در يک ورقه نازک چربي مخصوص مي پيچند، که در ضمن طبخ چربي کم کم جذب گوشت شود و بدون اين چربي هم مي توان آن را تهيه نمود. 150 گرم از کره را در ظرف مناسبي ريخته، در حرارت ملايم داغ مي نمائيم، به حدي که دود نکند. بلدرچين ها را در يک رديف در کره انداخته ، اطراف آنها را سرخ مي نمائيم.
انگور را حبه کرده، نصف آن را آب مي گيريم، آب انگور را با آبليمو، کمي نمک و فلفل و در صورت تمايل کمي زعفران سائيده مخلوط کرده، در ظرف بلدرچين مي ريزيم. در ظرف را مي گذاريم، در حدود 15 تا 20 دقيقه براي طبخ آن کافي است. آرد ذرت را در کمي آب سرد حل مي نمائيم . از کنار ظرف داخل سس مي ريزيم ، هم مي زنيم تا آرد گلوله نشود و مي گذاريم يکي دو جوش بزند و سس کمي غليظ شود. بقيه انگور را در 50 گرم باقيمانده کره سرخ مي کنيم به حدي که شکل خودش را از دست ندهد .
نان هاي سفيد را تست مي نمائيم (ممکن است روي نان ها کمي کره بماليم و آنها را در سيني فر چيده ، چند دقيقه در فر تست نمائيم) روي هر قطعه نان يک عدد بلدرچين قرار مي دهيم و حبه هاي انگور را روي آن مي پاشيم.