نگهداری و لکه گیری ظروف چینی
جام نيوز/ براي اينکه ظروف چيني محکم و مقاومي داشته باشيم در ابتدا که ظروف چيني را تهيه مي کنيم به مدت 10 دقيقه آنها را داخل ظرف آب جوش روي حرارت ملايم گاز ميگذاريم بجوشد و آبخور شود. تا مقاوم شود. اگر ظرف چيني ترک بردارد: 1 - ظرف ترک خورده را داخل شير نجوشيده قرار داده و به مدت 45 دقيقه روي حرارت ملايم ميگذاريم بجوشد. پروتئين هاي شير باعث مي شود محل ترک خوردگي پوشانده شود. 2 - بادام تلخ را روي سطح ترک خوردگي مي ماليم و سطح ترک خوردگي ميپوشانيم. 3 - سفيده تخم مرغ را با آهک مخلوط کرده و روي سطح ترک خوردگي مي ماليم و باقي رسوباتي را که روي سطح ترک خوردگي مي ماند با سرکه داغ تميز مي کنيم. اگر ظرف چيني لعابش بپرد: با قلمو روي آن سيليکات دو سود مي ماليم تا لعاب پريده جبران شود و ظرف شکل ظاهري قشنگي پيدا کند. براي برطرف کردن لکه ظروف چيني: دستمال نخي را نم مي کنيم و به جوش شيرين آغشته کرده و روي سطح ظرف چيني مي ماليم تا ظرف چيني را تميز و براق کند. براي پاک کردن چربي هاي ظروف چيني: قبل از اينکه ظروف چيني را بشوييم آنها را داخل محلول آب و سرکه ميگذاريم و بعد از يک ساعت آنها را با آب داغ و مايع ظرفشويي و اسکاج ميشوييم. اين عمل باعث مي شود ظروف چيني خيلي راحت تميز شود و هيچ لکه چربي روي آن باقي نماند.