پارسه گرد/
مهم نيست که روي اجاق گاز چه نوع غذايي درست ميکنيد، مهم اين است که ميتوانيد به کمک اين نکات آموزنده که مطرح ميکنيم، هميشه اجاق گازي تميز و درخشان داشته باشيد.
براي پاک کردن لکههاي چربي از سطوح شيشهاي، از يک سيم ظرفشويي يا کاردک يک طرفه استفاده کنيد. به اين صورتکه ابتدا نقاط آلوده و لکهدار را در يک مايع تميزکننده بسيار قوي بخيسانيد و اجازه دهيد چند دقيقه روي آن باقي بماند، سپس توسط سيم يا کاردک بهصورت آهسته و با دقت چربيها را از روي سطح برداريد. سعي کنيد کاردک را با زاويه حدود 30 تا 40 درجه روي گاز بکشيد و با زاويه زياد و فشار محکم اين کار را انجام ندهيد زيرا ممکن است روي سطح خراش ايجاد کند. سپس توسط يک دستمال مايکروفايبر سطح اجاق را پاک کنيد.
براي نظافت سطح اجاق گازهاي معمولي که داراي صفحه استيل و مشعلهاي پنجرهاي هستند، ابتدا قسمتهايي که جدا ميشوند را برداريد و براي پاک کردن لکههاي چربي، آنها را در مخلوط آب گرم و مايع ظرفشويي در سينک يا وان حمام بخيسانيد. سپس صفحه اصلي اجاق را نيز به مخلوط آب گرم و ماده شوينده آغشته کنيد و اجازه دهيد براي چند دقيقه روي آن باقي بماند. پس از آن لکهها و نقاط چربي را توسط سيم يا کاردک به آرامي برداريد و توسط ابر يا اسفنج روي سطح اجاق را پاک کنيد. در انتها براي خشک کردن و براق شدن سطح روي آن را دستمال بکشيد.
براي نظافت اجاق گازهاي برقي نيز، ابتدا آنرا از برق بکشيد. سپس سطح آنرا با يک اسفنج مرطوب که در آب گرم و ماده شوينده خيسانده شده است، پاک کنيد. مراقب باشيد که رطوبت به سيمها و زير آن نفوذ نکند. سپس آنرا بشوييد و بهطور کامل خشک کنيد و مجدد آنرا به برق بزنيد و از آن استفاده کنيد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar