بيتوته/ مواد لازم:
آرد ۳ قاشق غذاخوري
کره ۳ قاشق غذاخوري
شکلات خرد شده ۱ پيمانه
شير ۱ پيمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانيل ۱ قاشق چاي خوري
شکر ۱/۴ پيمانه
طرز تهيه سوفله شکلات :
- قبل از آماده شدن مواد کيک، فر را در دماي ۱۸۰ سانتيگراد يا ۳۵۶ درجه فارنهايت تنظيم کرده و روشن مي کنيم.
- کره را در تابهاي ريخته و روي شعله ملايم گاز قرار مي دهيم تا آب شود.
- آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا کاملاً يکنواخت شود.
- شير را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم مي زنيم تا مايه يکنواختي بدست آيد. سپس به مدت ۲ دقيقه روي حرارت ميگذاريم تا بجوش آيد و غليظ شود.
- مايه آماده شده را از روي گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه ميکنيم و هم ميزنيم تا کاملاً حل شوند.
- زردههاي تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم ميزنيم تا کاملاً حل شوند.
- سفيدههاي تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ريخته و با سرعت بالاي هم زن آنقدر ميزنيم تا سفت شده و مانند فوم شود.
- سفيده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط ميکنيم.
- ظرفهاي سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر مي کنيم و در سيني فر قرار مي دهيم.
- سيني فر را به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه داخل فر ميگذاريم. (کنار سوفلهها بايد سفت، و وسط آن نرم باشد)
- سوفله شکلات آماده را مي توانيم با يک قاشق خامه يا شکلات داغ تزيين کرده و سرو نماييم.
نکته : داخل ظرف هاي سوفله شکلات را مي توانيم کاغذ روغني گذاشته، و چرب کنيم. سپس از مواد سوفله را داخلش بريزيم.