نماد آخرین خبر

طرز تهیه سوفله شکلات

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهیه سوفله شکلات
بيتوته/ مواد لازم: آرد ۳ قاشق غذاخوري کره ۳ قاشق غذاخوري شکلات خرد شده ۱ پيمانه شير ۱ پيمانه تخم مرغ ۴ عدد وانيل ۱ قاشق چاي خوري شکر ۱/۴ پيمانه طرز تهيه سوفله شکلات : - قبل از آماده شدن مواد کيک، فر را در دماي ۱۸۰ سانتيگراد يا ۳۵۶ درجه فارنهايت تنظيم کرده و روشن مي کنيم. - کره را در تابه‌اي ريخته و روي شعله ملايم گاز قرار مي دهيم تا آب شود. - آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا کاملاً يکنواخت شود. - شير را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم مي زنيم تا مايه يکنواختي بدست آيد. سپس به مدت ۲ دقيقه روي حرارت ميگذاريم تا بجوش آيد و غليظ شود. - مايه آماده شده را از روي گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه ميکنيم و هم ميزنيم تا کاملاً حل شوند. - زرده‌هاي تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم ميزنيم تا کاملاً حل شوند. - سفيده‌هاي تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ريخته و با سرعت بالاي هم زن آنقدر ميزنيم تا سفت شده و مانند فوم شود. - سفيده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط ميکنيم. - ظرفهاي سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر مي کنيم و در سيني فر قرار مي دهيم. - سيني فر را به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه داخل فر ميگذاريم. (کنار سوفله‌ها بايد سفت، و وسط آن نرم باشد) - سوفله شکلات آماده را مي توانيم با يک قاشق خامه يا شکلات داغ تزيين کرده و سرو نماييم. نکته : داخل ظرف هاي سوفله شکلات را مي توانيم کاغذ روغني گذاشته، و چرب کنيم. سپس از مواد سوفله را داخلش بريزيم.