رنگي رنگي/ امروز ميخواهيم يه صبحونه محلي از منطقه خراسان بهتون ياد بديم اين يه صبحونه ساده و مقويه که احتمالا ميشه گاهي وقتا ازش به عنوان عصرونه يا يه پيش غذا استفاده کرد.
ماده اوليه اين صبحونه ممکنه شما رو ياد مرغ عشقهايي بندازه که تو زندگيشون کاري جز بوسيدن همديگه ندارن. بياييد با فرض اينکه يه روز پر از عشق و مهربوني داشته باشيم اين صبحونه رنگي رو درست کنيم.
ارزن ماده اصلي اين صبحونه است. ممکنه خوششانس باشيد و کسي رو تو مشهد يا خراسان رضوي داشته باشيد که براتون ارزن پوستکنده بياره. اگه کسي رو نداريد ممکنه تو بعضي از عطاريها و فروشگاهها اين دونههاي ريزه ميزه رو پيدا کنيد.
از هر راهي که به يه پيمونه مغز ارزن رسيديد، اونو با يه پيمونه شير و يه پيمونه آب قاطي کنيد و بذاريد روي اجاق تا بپزه و به غلظت شيربرنج برسه. به اين مرحله که رسيد کار تمومه و “توگي” حاضره. اونو تو يه ظرف خوشگل بريزيد و روش هر چقدر که دتون ميخواد شيره انگور بريزيد.
به همين سادگي به ليست صبحونهخورهايي پيوستيد که ريسک امتحان کردن غذاهاي جديد رو ميپذيرن و اهل هر جايي که هستن بلدن “توگي” درست کنن.