سيمرغ/ اگر شما هم جزو کساني هستيد که بعد از خوردن غذا نفخ مي کنيد با ما همراه شويد. ما براي تان درماني خوشمزه پيشنهاد مي کنيم.
کيوي حاوي آنزيمي است که به هضم پروتئينهاي گوشت قرمز، محصولات لبني و ماهي کمک ميکند.
بعد از نوش جان کردن غذاي سنگين نفخ ميکنيد؟ يک عدد کيوي ميل کنيد.
_ به عقيدهي محققان نيوزلندي اين ميوهي خوشمزه حاوي آنزيم موثري است که روند هضم گوشت، ماهي و محصولات لبني را سرعت بيشتري ميدهد.
_ کيوي سرشار از ويتامين C ميباشد. ميزان اين ويتامين در کيوي حتي بيشتر از پرتقال است.
_ اگر اين ميوه به همراه توتفرنگي خورده شود آنتياکسيدانهاي زيادي به بدن ميرسد.
_ محققان روي تأثير اين ميوه در هضم غذا بررسيهايي انجام داده و به اين نتيجه رسيدند که کيوي حاوي آنزيمي به نام «آکتينيدين» است که به هضم پروتئينهاي حيواني کمک ميکند.
در واقع محققان به اين نتيجه رسيدند که وجود آنزيم «آکتينيدين» کيوي باعث هضم سريعتر پروتئينهاي حيواني ميشود. اين آنزيم پروتئينها را سريعتر از ديگر آنزيمهاي گوارشي هضم ميکند. در واقع محققان به اين نتيجه رسيدند که به کمک کيوي ديگر بعد از مصرف محصولات لبني، گوشت قرمز و ماهي دچار سنگيني معده و نفخ نميشويد.
اگر پروتئينها سريعتر در معده هضم شوند راحتتر و سريعتر هم جذب روده شده و مورد استفادهي بدن قرار ميگيرند. داخل معده فعاليتهاي آنزيمي مختلفي وجود دارد که به عمل هضم کمک ميکند.
زماني که معده زودتر خالي شود باعث ميشود که احساس ناخوشايند معده کاهش يابد. براي همين هم مصرف ميوهاي مانند کيوي به عنوان دسر ميتواند به هضم غذاهاي سرشار از پروتئين کمک کند. به عقيدهي محققان يک عدد کيوي ميتواند احساس ناخوشايند نفخ و مشکلات معده را کاهش دهد.
_ توجه داشته باشيد که خوردن کيوي ميتواند در بچههاي کم سن و سال حساسيت ايجاد کند.