آشپزي رنگين/ مواد لازم :
ـ گوشت گوسفندي يا مرغ ۳۰۰ گرم
ـ کدو حلوايي ۵۰۰ گرم
ـ غوره ۱ پيمانه
ـ روغن براي سرخ
ـ پياز داغ ۲ قاشق غذا خوري
ـ رب گوجه فرنگي ۵/۱ قاشق غذا خوري
ـ لپه يک سوم ليوان
- آب غوره ۵/۰ الي ۱ ليوان
ـ شکر ۲ الي ۳ قاشق غذا خوري
ـ نمک و زردچوبه و دارچين به مقدار کافي
طرز تهيه :
گوشت و لپه را با يک عدد پياز رنده شده و نمک و زردچوبه بپزيد .کدو را پوست کنده به قطعات چهارگوش ببريد.و بعد سرخ کنيد وکدو ها را روي الک يا روي دستمال سفره کاغذي بچينيد تا روغن اضافي گرفته شود
.وقتي گوشت و لپه پخته شد . رب را اضافه کنيد و آبغوره و شکر آنقدر اضافه کنيد که به چاشني مورد نظرتان برسيد در صورتي که تمايل به خوردن شکر نداريد شيره خرما را جايگزين شکر کنيد .پياز داغ را هم اضافه کنيد . اگر کدو ها را ريز برش داده و سرخ کرده ايد نيازي به جوشيدن در خورش ندارد چون کدو حلوايي موقع سرخ شدن به قدر کافي نرم ميشود ولي اگر قطعات کدو درشت بود ۵ دقيقه آخر کدو را اضافه کنيد تا کمي همراه با خورش جوشيده و نرم شوددر اين فاصله شعله را کم کنيد تا خورش نرم نرم جا بيفتد و روغن بيندازد .