نماد آخرین خبر

هات‌چاکلت با خامه شکلاتی ـ گردویی

منبع
بروزرسانی
هات‌چاکلت با خامه شکلاتی ـ گردویی
آفتاب/ مواد لازم: يک پيمانه پودر کاکائو ¼ پيمانه شکر ¼ قاشق چايخوري نمک نصف پيمانه آب داغ ۴ پيمانه خامه کم چرب ۴ پيمانه شير کامل ۱/۳ پيمانه تکه هاي شکلات تلخ نصف پيمانه آب تمشک يک قاشق چايخوري وانيل يک پيمانه خامه فرم گرفته شيرين دو قاشق غذاخوري خامه شکلاتي-گردويي تمشک تازه • طرز تهيه: ۱. در يک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک رابا هم مخلوط کنيد. آب داغ را به آنها اضافه کنيد تا شبيه خمير شوند. در آخر شير را اضافه کنيد ۲. در قابلمه را ببنديد و ۲.۵ تا ۳ ساعت روي حرارت بسيار کم بپزيد. شکلات تلخ را اضافه کنيد و هم بزنيد تا شکلات ها آب شوند. ۳. براي سرو اين هات‌چاکلت، وانيل و آب تمشک را با هم مخلوط کنيد. ۴. در يک کاسه سرد، خامه فرم گرفته، خانه شکلاتي-گردويي و دو قاشق غذاخوري شکر را با هم مخلوط کنيد. با همزن برقي هم بزنيد تا پف کند. آنها را روي هات چاکلت بريزيد و با تمشک تازه تزئين و سرو کنيد. تعداد: ۱۲ نفر زمان تهيه: ۱۰ دقيقه زمان پخت: ۲.۵ تا سه ساعت