آفتاب/ مواد لازم:
يک پيمانه پودر کاکائو
¼ پيمانه شکر
¼ قاشق چايخوري نمک
نصف پيمانه آب داغ
۴ پيمانه خامه کم چرب
۴ پيمانه شير کامل
۱/۳ پيمانه تکه هاي شکلات تلخ
نصف پيمانه آب تمشک
يک قاشق چايخوري وانيل
يک پيمانه خامه فرم گرفته شيرين
دو قاشق غذاخوري خامه شکلاتي-گردويي
تمشک تازه
طرز تهيه:
۱. در يک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک رابا هم مخلوط کنيد. آب داغ را به آنها اضافه کنيد تا شبيه خمير شوند. در آخر شير را اضافه کنيد
۲. در قابلمه را ببنديد و ۲.۵ تا ۳ ساعت روي حرارت بسيار کم بپزيد. شکلات تلخ را اضافه کنيد و هم بزنيد تا شکلات ها آب شوند.
۳. براي سرو اين هاتچاکلت، وانيل و آب تمشک را با هم مخلوط کنيد.
۴. در يک کاسه سرد، خامه فرم گرفته، خانه شکلاتي-گردويي و دو قاشق غذاخوري شکر را با هم مخلوط کنيد. با همزن برقي هم بزنيد تا پف کند. آنها را روي هات چاکلت بريزيد و با تمشک تازه تزئين و سرو کنيد.
تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهيه: ۱۰ دقيقه
زمان پخت: ۲.۵ تا سه ساعت