سيمرغ/ مواد لازم :
سينه مرغ چرخ کرده : 300 گرم
پياز رنده شده : 2 قاشق غذاخوري
زيره سبز : يک قاشق مربا خوري
جعفري و گشنيز ريز شده : 2 قاشق غ
زعفران دم کرده : يک قاشق مربا خوري
ادويه دلخواه : کمي
نمک و فلفل : کمي
طرز تهيه :
تمام مواد رو باهم مخلوط کنين و ورز بدين .
يک تابه چدني رو بذارين روي حرارت داغ بشه .
از مواد به اندازه نارنگي بردارين و توي تابه بذارين .
حرارت رو کم نکنين چون گوشت آب ميندازه .
يک طرف که کبابي شد ، طرف ديگه رو کباب کنين .
حالا پس از اينکه دوطرف کبابي شد ، براي اينکه مغزپخت بشه ميتونين حرارت رو هم کنين .
از سبزيجات تازه برش بدين و کنار غذا با سس ها و چاشني هاي رژيمي که در مبحث سس ها اومده ، سرو کنين .
نکات :
از سينه چرخ کرده مرغ براي اينکار استفاده کنين .ورز دادن يعني که مخلوط گوشت رو يا دست ماساژ بدين تا همه مواد به خورد هم برن .