نماد آخرین خبر

اصول چیدمان و تزئین میز صبحانه

منبع
بروزرسانی
اصول چیدمان و تزئین میز صبحانه
ايران کوک/ براي تزئين ميز ابتدا بايد پس زمينه ميز صبحانه را انتخاب کنيد که بهتر است از سفره بزرگ گلدوزي شده و يا پارچه کتان ساده استفاده کنيد. در وسط سفره گلداني گل ، سبدي از ميوه يا شمعي روشن قرار دهيد ، براي هر فرد يک بشقاب ، يک قاشق چايخوري ، يک کارد براي برش کره ، يک چنگال و يک قاشق بزرگ و يک فنجان لازم است. بشقاب مقابل صندلي قرار ميگيرد ، کارد کره خوري و قاشق و چنگال را در کناره هاي ظرف قرار دهيد و قاشق چايخوري را درون نعلبکي و کنار فنجان قرار دهيد. هر کدام از خوراکي هاي صبحانه مانند کره ، مربا ، عسل ، پنير ، گردو و … را در کاسه اي جداگانه وسط ميز قرار دهيد ، نان را در سبد نان بگذاريد ، دستمال کاغذي يا دستمال پارچه اي به تعداد لازم بايد سر ميز صبحانه قرار دهيد ، يک عدد دستمال يا پارچه را درون بشقاب بگذاريد. نمکدان را در مرکز ميز قرار دهيد ، سرويس چايخوري ( قوري ، فنجان ، شکر و … ) نيز بايد در دسترس باشند تا افراد بتوانند براحتي براي خود چاي يا قهوه بريزند. نکته ها : ميتوانيد در زمان صرف صبحانه پنجره ها را باز کنيد تا هواي تازه وارد اتاق شود ، چاي و قهوه بايد همواره داغ باشند ، در صورتي که در صبحانه از سوپ ، حليم و غذاهاي مايع استفاده ميکنيد کاسه اي مناسب درون بشقاب قرار دهيد.