زن روز/ **مواد لازم براي ۴ نفر
فيله گوسفند: ۵۰۰ گرم
خمير يوفکا: يک عدد
خامه: يک استکان
سس قرمز: ۱۰۰ گرم
گوشت مرغ چرخ شده: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل: مقداري
**طرز تهيه
فيله گوسفندي را بسيار نازک برش زده و با ۱۵۰ درجه سانتي گراد در فر بپزيد. گوشت مرغ چرخ شده را با ۲ عدد تخم مرغ و خامه مخلوط کرده مواد را هم بزنيد.
خمير يوفکا را باز کرده مخلوط گوشت مرغ را روي آن بماليد سپس فيله پخته را روي گوشت مرغ جاي داده خمير را رولکنيد. فر را با ۱۵۰ درجه سانتي گراد گرم کرده، رولت را داخل سيني چرب شده گذاشته آن را به مدت ۴۰ دقيقه بپزيد. سپس رولت را از فر خارج کرده آن را برش زده، روي آن مقداري سس قرمز ريخته ميل کنيد.