طرز تهيه بلال شيرين با سس مخصوص
باشگاه خبرنگاران/ گرچه درست کردن بلال کبابي روي ذغال از تشريفات دورهميهاي قديمي محسوب ميشد، اما امروزه با سبک زندگي آپارتمان نشيني، شايد براي هرکسي برپا کردن آتش و تهيه بلال به اين روش مقدور نباشد. در ادامه روش تهيه بلال شيرين با سس مخصوص را به شما خواهيم گفت که روشي آسان و کمزحمت است.
ارزش غذايي بلال شيرين :
انرژي ۳۱۰.۹ کيلوکالري
کربوهيدرات ۱۹.۷ گرم
پروتئين ۹.۵ گرم
چربي کل ۲۳.۴ گرم
کلسترول ۰.۰۲۲۴ ميلي گرم
فيبر خوراکي ۳.۱ گرم
مواد لازم
جعفري - خرد شده ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري
فلفل چيلي ۱ قاشق غذاخوري
پنير پارمسان - رنده شده ۱ فنجان
سس مايونز ۰.۵ فنجان
بلال ۵ عدد
طرز تهيه:
بلال را ميتوانيد در زودپز و فر به روشهاي مختلفي آماده کنيد، اما توصيه ما اين است که با خواندن و به کار بردن طرز تهيه بلال شيرين با سس مخصوص، خوشمزهترين بلال کبابي عمرتان را بخوريد. براي اين کار به ذرتهاي شيرين و آبداري که غلاف و کاکل آنها را جدا کردهايد نياز داريد. بهتر است بخشي از دسته ذرت را باقي بگذاريد تا بتوانيد بلال آماده را به راحتي در دست گرفته و نوش جان کنيد.
فر را با ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. پنج قطعه فويل آلومينيومي به اندازه يک و نيم برابر طول ذرتها ببريد و هر ذرت را ميان يکي از آنها قرار دهيد.
سس مايونز، پنير پارمسان، پودر فلفل چيلي و سياه و جعفري خرد شده را با هم مخلوط کنيد تا سسي غليظ درست شود. هرکدام از ذرتها را با دو قاشق غذاخوري از اين سس آغشته کرده و سپس فويل را دور آن بپيچيد و محکم کنيد.
فويلها را در سيني فر چيده و براي ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد، سپس آنها را بچرخانيد و مجددا براي ۱۰ دقيقه ديگر بپزيد.