باشگاه خبرنگاران/ پياز يکي از سبزيجاتي است که خواص بسياري براي بدن دارد و شما مي توانيد با آن غذاهاي بسيار متنوعي درست کنيد. پياز شکم پر يکي از اين غذاها است که مي تواند يک پيش غذاي خوشمزه باشد.

مواد لازم:

۱.۵ کيلو گرم پياز کوچک

۱ کيلوگرم گوشت گوساله چرخ شده

۱ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي

۱ فنجان کوچک رب انار

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه:

اول، پياز‌ها رو پوست بگيريد و از وسط يک قاچ بزنيد. نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنيد و با دست اون رو ورز بديد‌.

درون پياز‌ها رو با گوشت پر کنيد و در ظرف فر قرار بديد. حدود نيم ليتر آب جوش را با رب گوجه فرنگي مخلوط کنيد و بر روي مواد بريزيد. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتيگراد پيش گرم کنيد.

سپس کاغذ روغني و فويل رو روي ظرف بکشيد و براي حدود ۴۰ دقيقه در فر قرار بديد. بعد از پخت اوليه رب انار رو با حدود يک ليوان آب مخلوط کنيد و روي مواد بريزيد، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بديد و تا زماني که روي پياز‌ها کاراملي رنگ بشه اون رو بپزيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar