طرز تهيه مربا چغندر به شکل گل رز
بيتوته/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه مربا چغندر به شکل گل رز را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
چغندر بدون پوست ۵۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
آب ۲ پيمانه
جوهر ليمو ۱/۴ قاشق چايخوري
وانيل ۱/۸ قاشق چايخوري
طرز تهيه مربا چغندر به شکل گل رز:
براي تهيه مربا چغندر، ابتدا چغندرها را تميز بشوييد و پوست آن را بگيريد. چغندرها را در يک قابلمه قرار بدهيد و تا حدي که روي چغندرها را آب بپوشاند آب بريزيد.
بعد از اينکه چغندرها نيم پز شدند، آن را به صورت حلقهاي برش بزنيد. سپس از مرکز حلقهها به کنار برشي ايجاد کنيد به صورتي که يکي از شعاعهاي دايره برش خورده شوند. سپس هر دايره را از قسمت برش خورده به شکل مخروط در بياوريد و با تکهاي خلال فيکس کنيد. تمام گلبرگها را به همين صورت آماده کنيد و در کنار هم قرار بدهيد تا به شکل گل رز در آيد.
گلهاي رز را داخل قابلمه بچينيد و سپس آب و شکر را مخلوط کنيد و داخل قابلمه بريزيد. قابلمه را روي حرارت متوسط قرار بدهيد تا چغندرها بپزند. زماني که چغندرها پختند و قوام آمد، جوهر ليمو و وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد و از حرارت برداريد.
اجازه بدهيد مربا به مدت ۲۴ ساعت در قابلمه بماند سپس آن را داخل ظرف در داري بريزد و داخل يخپال قرار بدهيد.