نماد آخرین خبر

10 کاربرد جالب پوست سیر و پیاز برای خانم های خانه دار

منبع
نمناک
بروزرسانی
10 کاربرد جالب پوست سیر و پیاز برای خانم های خانه دار

نمناک/ سير و پياز احتمالا جز پر مصرف ترين سبزيجات در تمام دستور پخت هاي دنيا هستند ولي اغلب ما پوست بيروني آن ها را دور ميريزيم. اين پوشش کاغذي ممکن است دور ريختني به نظر برسد، ولي وقتي از ارزش غذايي بالا و کاربردهاي خانگي آنها مطلع گرديد، شگفت زده مي شويد. گياهان به طور طبيعي ساکن هستند، و هر چيزي که براي حمايت و محافظت از خود نياز دارند، خودشان توليد مي کنند بنابراين منطقي به نظر مي رسد که تمرکز خواص محافظتي خود را در لايه بيروني که بيشتر در معرض آسيب هاي محيطي است، بگذارند.

پوست بيروني سير و پياز منبعي غني از ويتامين هاي A,C,E و سرشار از آنتي اکسيدان ها است ؛ پوست سير همچنين منبع فلاونوئيد مخصوصا نوع کوئرستين است که آنتي اکسيدان و آنتي بيوتيکي قوي است. پوست کندن سير آنتي اکسيدان فنيل پروپانوئيد را از بين مي برد که مي تواند از قلب محافظت کند و همزمان با مبارزه با فرآيند پيري ، سيستم ايمني بدن را بهبود مي بخشد و کلسترول خون را پايين مي آورد پس اگر پوست سير را در بين محصولات سلامتي در بازار ديديد، تعجب نکنيد. نکته مهم:براي استفاده بيشتر از فوايد سير و پياز، تا جايي که ممکن است از نوع ارگانيک آن ها استفاده کنيد تا از سموم آفت کش که بر روي لايه بيروني سبزيجات استفاده مي شود، دوري کنيد ؛ حال به بررسي کاربردهاي پوست پياز و سير مي پردازيم.
 
پوست پياز مواد مغذي بيشتري به سوپ و خورشت اضافه مي کند:
مي توانيد براي اضافه کردن مواد مغذي بيشتر به سوپ ، خورشت و آب گوشت از پوست پياز و سير استفاده کنيد. بعد از مدتي پوست کاغذي را از غذا خارج کنيد.


برشته شدن بهتر سير با نکندن پوست آن:
وقتي که سير را کبابي مي کنيد، پوستش را نکنيد. اين لايه محافظتي، سير را نرم نگه مي دارد و مواد مغذي بيشتري به آن اضافه مي کند.

برنج مغذي تربا اضافه کردن پوست پياز :
 درحين پخت برنج به آن پوست پياز اضافه کنيد تا ويتامين هاي آن را زيادتر کنيد. اجازه دهيد تا زمان پخت کامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتي پوست را جدا کنيد.

کاربرد پوست پياز براي پختن نان:
يک قاشق چايخوري پوست پودر شده پياز را به خمير نان خانگي اضافه کنيد تا طعمي ملايم و مواد مغذي بيشتري به آن بدهيد.

پوست پياز گرفتگي ماهيچه را التيام مي دهد:
 پوست پياز را 10 تا 20 دقيقه بجوشانيد تا يک دم کرده تهيه کنيد. محلول را صاف کنيد و قبل از خواب بنوشيد تا گرفتگي ماهيچه ها بهتر شود.

دم کرده پوست پياز خواب آور است:
به دليل خاصيت خواب آوري، يک فنجان چاي پوست پياز دم کنيد. خيلي راحت آب جوش را روي مقداري پوست پياز بريزيد و درپوش ظرف را گذاشته ، اجازه دهيد براي 15 دقيقه همانطور بماند. چاي را صاف کنيد و از نوشيدن آن لذت ببريد.

پوست سير و پياز به کود مواد مغذي اضافه مي کند:
 پوست سير و پياز راه خوبي براي اضافه کردن مواد مغذي به کود است که مي تواند رشد گياهان تان را سرعت ببخشد.

رنگ کردن تخم مرغ رنگي ، پشم و پارچه با پوست پياز :
 از پوست پياز قرمز براي رنگ کردن تخم مرغ استفاده کنيد. همچنين مي توانيد از پوست قرمز يا قهوه اي براي رنگ کردن پارچه و پشم استفاده کنيد.

کاربرد پوست پياز براي رنگ مو:
پوست پياز به مو رنگ زيباي قهوه اي طلايي مي دهد. خيلي راحت پوست پياز را به ظرف آب اضافه کنيد و 30 تا 60 دقيقه بجوشانيد. اجازه دهيد يک شب خنک شود و آب را صاف کرده و روي موي تميز بريزيد. اجازه دهيد 30 دقيقه روي مو بماند ، سپس آب بکشيد.

پوست سير و پياز خارش پوست را کاهش مي دهد:
خاصيت ضد قارچي پوست سير و پياز، باعث تاثير آن ها بر کاهش مشکلات خارش پوست ، مانند خارش پاي ورزشکاران مي شود.
نمي توانيد در حال حاضر از آن ها استفاده کنيد؟ پس آن ها را فريز کنيد ؛ به اين روش که به راحتي آن ها را داخل پلاستيک يا ظرف فريزر بگذاريد و فريز کنيد تا بعدا از آن ها استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره