طرز تهيه پنير برشته گيلاني؛ طعمي جديد براي صبحانه

برترين ها/ غذاهاي گيلاني به دليل عطر و طعم فوقالعادهاي که دارند در سراسر ايران معروف هستند. اين بار براي چشيدن يک صبحانهي گيلاني خوشمزه با ما همراه باشيد تا طرز تهيه پنير برشته را به شما آموزش دهيم.
پنير برشته که آن را به عنوان املت گيلاني يا املت شمالي هم ميشناسند، يک املت ساده با عطر و طعم بينظير است. تقريبا در تمام مناطق گيلان اين صبحانه خوشمزه را تهيه ميکنند و آوازهي آن به بسياري از شهرهاي ديگر ايران هم رسيده است.
در روستاهاي مختلف گيلان پنير برشته را با استفاده از پنيرهاي محلي تهيه ميکنند که معروفترين و بهترين آنها پنير سياهمزگي است. پنير سياهمزگي معروف گيلاني، متعلق به روستايي با همين نام است. در آنجا اين پنير خاص را در فصل بهار با شير تازه گوسفند تهيه ميکنند. البته شما ميتوانيد براي تهيه اين املت خوشمزه از پنير ليقوان، پنير سفيد، پنير فتا يا حتي پنير خامهاي هم استفاده کنيد که در هر صورت خوشمزه خواهد شد.
غذاهاي سنتي و محلي شهرهاي مختلف ايران يکي از يکي خوشمزهتر هستند و آشنايي با اين غذاها باعث آشنايي بيشتر با فرهنگ غني اين مناطق ميشود.
مواد لازم براي ۲ نفر
- پنير صبحانه: ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- سير رنده شده: ۴ حبه
- شويد خشک: ۲ قاشق غذاخوري
- کره: ۴۰ گرم
- فلفل سياه و زردچوبه: به ميزان لازم
طرز تهيه املت سير
۱. در مرحلهي اول کره را با مقداري روغن در تابه بريزيد تا ذوب شود. سپس سير رنده شده را به آن اضافه کنيد.
۲. وقتي سير کمي تفت خورد و عطر آن بلند شد، پنير صبحانه را اضافه کنيد و بعد از نرم شدن پنير آن را با پشت قاشق پخش کنيد و تفت دهيد. در اينجا ما از پنير خامهاي کيبي استفاده کرديم، اما شما ميتوانيد از هر پنيري که دوست داريد مثل پنير ليقوان، پنير فتا يا پنير محلي استفاده کنيد.
۳. وقتي پنير تفت خورد و کاملا نرم شد، شويد خشک، زردچوبه و فلفل سياه را اضافه کنيد و تفت دهيد.
۴. حالا تخم مرغها را به تابه اضافه کنيد و هم بزنيد. در صورت نياز کمي نمک به آن اضافه کنيد.
۵. نوش جان.