سالاد مرغ مکزیکی با لوبیا قرمز؛ مفید با سس مخصوص
باشگاه خبرنگاران/ سالاد مرغ مکزيکي با طرز تهيه بسيار ساده، سالادي نسبتاً تند است که به دليل ارزش غذايي بالا به افرادي که رژيم لاغري ميگيرند، معمولا توصيه ميشود. در رژيم غذايي لاغري معمولا سالاد مرغ مکزيکي را با سس ماست آماده ميکنند. با اين حال اين سالاد در حالت عادي با ترکيب سس مايونز آماده ميشود. طرز تهيه سالاد مرغ مکزيکي بسيار ساده است. برخي سالاد مکزيکي را فقط با گوشت مرغ و حبوبات و بعضي هم با انواع ماکاروني و قارچ درست ميکنند. در اين مقاله طرز تهيه سالاد مرغ مکزيکي با لوبيا و ذرت را آموزش ميدهيم. دستور آماده کردن اين نوع سالاد شامل دو مرحله است. مرحله اول مربوط به دستور تهيه سالاد و مرحله دوم روش تهيه سس سالاد است.
مواد لازم براي تهيه سس سالاد مرغ مکزيکي
سينه مرغ: ۵۰۰ گرم
لوبيا قرمز: يک ليوان دستهدار فرانسوي
ذرت: يک ليوان دستهدار فرانسوي
کاهو: يک عدد
کلم سفيد: ۳۰۰ گرم
کلم قرمز: ۱۵۰ گرم
پياز: ۴ عدد
گشنيز: ۴ قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و پودر سير: به مقدار لازم
گوجهفرنگي خرد شده: يک ليوان دستهدار فرانسوي
در مرحله اول از تهيه سالاد مرغ مکزيکي، ابتدا گوشت مرغ را به صورت تکههاي بسيار ريز خرد ميکنيم. کمي نمک، فلفل و پودر سير روي گوشت مرغ ميريزيم و يک ساعت مرغ را در يخچال قرار ميدهيم.
در مرحله دوم از طرز تهيه سالاد مرغ مکزيکي، مرغها را گريل ميکنيم. پس از آن مرغهاي گريل شده را در داخل يک ظرف بزرگ ميريزيم. در ادامه لوبيا قرمز و ذرت آبپز شده را به ظرف بزرگ اضافه ميکنيم. شما ميتوانيد از کنسرو ذرت و لوبيا براي سالاد استفاده کنيد. اما اگر به اندازه کافي زمان داريد پيشنهاد ميشود خودتان ذرت و لوبيا قرمز را از قبل پخته و آماده کنيد. بهتر است لوبيا قرمز را قبل از پختن ۳ تا ۴ ساعت در آب خيس کنيد تا نفخ آن از بين برود. ذرت خيلي ساده و در مدت زمان کوتاهي پخته ميشود.
معمولاً توصيه ميشود براي درست کردن سالادهايي که در آنها از ترکيب حبوبات استفاده ميشود، مقداري حبوبات را پخته و آماده کنيد و بعد در فريزر نگهداري کنيد. شما هر زمان که به حبوبات پخته احتياج داشته باشيد، ميتوانيد به جاي استفاده از کنسرو از حبوباتي که قبلاً پختهايد و فريز شده استفاده کنيد. از دلايلي که توصيه ميشود از مواد غذايي کنسروي کمتر استفاده کنيد، وجود مواد نگهدارنده در آنها است.
در مرحله سوم به سراغ سبزيجات برويد. کاهو، کلم قرمز، کلم سفيد و پيازچه را خرد و به ظرف بزرگ خود اضافه کنيد. همچنين گشنيز و کمي فلفل را هم به مواد اضافه کنيد. ميزان مصرف فلفل بستگي به ذائقه شما دارد. مواد داخل ظرف را کاملا هم بزنيد. پس از آن گوجه خرد شده خود را به سالاد اضافه کنيد. اضافه کردن گوجه در مرحله آخر بايد انجام شود. چرا که ممکن است حين هم زدن له شود. سالاد شما تقريباً آماده است. حالا بايد سس آن را آماده کنيد.
طرز تهيه سس سالاد مرغ مکزيکي
مواد لازم
ماست: نصف ليوان دستهدار فرانسوي
سس مايونز: يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري
ليموترش: يک عدد
سير: يک حبه
سرکه بالزاميک: ۲ قاشق غذاخوري
عسل: ۱ قاشق غذاخوري
آويشن: ۱ قاشق چايخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
مراحل تهيه
در مرحله اول از طرز تهيه سس سالاد مکزيکي، سس مايونز و ماست را با هم کاملاً هم بزنيد. سپس آب ليموترش را بگيريد و به مخلوط ماست و سس مايونز اضافه کنيد. توصيه ميشود تا کساني که از سالاد مرغ مکزيکي در رژيم غذايي لاغري استفاده ميکنند، در اين مرحله به جاي ترکيب سس مايونز و ماست از ترکيب ماست و آبليمو استفاده کنند.
در مرحله دوم از دستور سس سالاد مرغ مکزيکي، سير را رنده کرده و به همراه سرکه، عسل، آويشن، نمک و فلفل به ترکيب ماست و سس مايونز و آبليمو اضافه کنيد. مواد را کاملاً هم بزنيد تا سس شما آماده شود. حالا کافيست تا سس آماده شده را برروي سالاد مکزيکي بريزيد. بهتر است پيش از سرو سالاد آن را کمي در يخچال بگذاريد تا سس کاملاً به خرد مواد برود. بعد از چند ساعت سالاد مکزيکي شما آماده سرو است.
برخي سالاد مکزيکي را با گوشت مرغ آبپز درست ميکنند. شما هم ميتوانيد از اين روش پخت استفاده کنيد. تنها لازم است تا به جاي گريل، مرغها را آبپز کرده و پس از پخته شدن ريش ريش کنيد.