تسنيم/ "نسيم عبداللهي" کارشناس ارشد تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: زرده تخممرغ غني از ريز مغذيهاست و مصرف آن سبب افزايش کلسترول خوب و همچنين ويتامين D ميشود، کودکاني که قبل از سن مدرسه در وعده صبحانه تخممرغ مصرف ميکنند پر انرژيتر بوده و IQ بالاتري دارند، در زنان باردار نيز مصرف تخممرغ سبب افزايش هوش نوزاد در آينده ميشود.
وي افزود: در صورتيکه ميخواهيد وزن کم کنيد، تخممرغ بسيار خوب است و جلوي گرسنگي را ميگيرد و مصرف آن در صبحانه ميتواند تا هنگام ناهار کالري مورد نياز بدن را تامين کند. تخممرغ همچنين احتمال نابينايي در افراد مسن را به دليل داشتن مادهاي به نام لوتئين کاهش ميدهد.
عبداللهي اذعان داشت: تخممرغ غني از امگا 3 است و به سلامت مغز، جريان بهتر خون و کاهش احتمال بيماريهاي قلبي کمک ميکند، تخممرغ حاوي مقادير فراواني پروتئين نيز هست و به پوست و ماهيچهها کمک ميکند.