عصرانه/ طرز تهيه «چيزکيک تريپل چاکلت» خوشمزه و خاص

کتاب کاله/ چيزکيک تريپل چاکلت يک دسر شکلاتي خوشمزه و آسان است که به راحتي ميتوانيد آن را در خانه تهيه کنيد. شما براي تهيه اين چيزکيک به مواد زيادي نياز نخواهيد داشت و تنها با داشتن کره، شکلات، بيسکويت و البته پنير خامهاي ويلي ميتوانيد يک دسر بينظير آماده کنيد. شما حتي براي تهيه اين چيزکيک نياز به فر نيز نخواهيد داشت و به راحتي ميتوانيد آن را دو ساعت در يخچال قرار دهيد تا بافت نرم و پنيري آن شکل گرفته و آماده خوردن شود. در ادامه اين دستورالعمل با ما همراه باشيد تا با هم يک چيزکيک تريپل چاکلت فراموش نشدني آماده کنيم.
مواد لازم براي تهيه چيزکيک تريپل چاکلت
بيسکويت دايجستيو ۲۰۰ گرم
شکلات تختهاي ۵۰ گرم
پودر کاکائو شش قاشق غذاخوري
کره پاستوريزه ۱۰۰ گرم
شکلات آب شده ۲۰۰ گرم
پنير خامهاي يک بسته
شير کم چرب يک چهارم پيمانه
طرز تهيه چيزکيک تريپل چاکلت خوشمزه و آسان
چيزکيک يکي از دسرهاي معروف در دنيا است که به دو روش متفاوت هم در فر هم در يخچال قابل تهيه و پخت است. براي مثال چيزکيک نيويورکي در فر و چيزکيک تيراميسو يا چيزکيک تريپل چاکلت در يخچال تهيه ميشوند که در هر دو مدل دسري خوشمزه و فراموش نشدني خواهيد داشت.
براي تهيه اين چيز کيک سه لايه شکلاتي ابتدا بايد پايه کيک را آماده کنيد. ۲۰۰ گرم بيسکويت دايجستيو را به همراه ۵۰ گرم شکلات تختهاي، ۵۰ گرم کره آب شده و دو قاشق غذاخوري پودر کاکائو داخل يک کاسه تميز بريزيد و با استفاده از يک دسته چوبي يا گوشتکوب آنها را خرد کنيد تا پودر پايه کيک شما آماده شود.
سپس اين پودر را در قالب ديواره بلند چيز کيک بريزيد و کف آن را با قاشق صاف کنيد. پايه چيز کيک خود را به مدت ۱۵ دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سرد شده و خودش را بگيرد. در همين حين ۲۰۰ گرم شکلات که به روش بن ماري ذوب کردهايد را با ۵۰ گرم کره آب شده و دو قاشق غذاخوري پودر کاکائو داخل يک کاسه تميز مخلوط کنيد.
يک بسته پنير خامهاي ويلي را داخل کاسه تميز ديگري بريزيد و با همزن برقي به مدت دو دقيقه ويپ کنيد تا کاملا يکدست شود. يک چهارم پيمانه به پنير خامهاي داخل کاسه شير اضافه کنيد و هم بزنيد تا بافتي نرم به خود بگيرد. حالا مخلوط شکلات آب شده، کره و پودر کاکائو را داخل کاسه پنير خود بريزيد و خوب هم بزنيد تا مايه چيزکيک شما کاملا يکدست شود.
قالب چيزکيک را از يخچال بيرون بياوريد و مايه چيزکيک تريپل چاکلت خود را روي پايه بيسکوئيتي بريزيد. سپس قالب را مجددا به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد تا خوب خودش را بگيرد و آماده شود. پس از دو ساعت کيک را از يخچال بيرون بياوريد و روي آن را با پودر کاکائو تزئين کنيد. دسر شکلاتي شما اماده سرو است؛ نوش جان!