باشگاه خبرنگاران/ به نقل از akhbarak، آشپزی در دنیای کنونی یک هنر منحصر به فرد به حساب می‌آید البته با توجه به تغییر سبک زندگی و مشغله‌های فراوانی که افراد در جامعه دارند یک کار زمان بر و شاید سخت باشد، اما خانم‌های خانه دار هر روز خوراکی‌های خاصی مانند شیرینی، مرغ سوخاری و سایر موارد را با استفاده از فر برقی تهیه می‌کنند. بحث اصلی درباره کار با وسایل برقی حفظ کارآیی آن هاست چرا که هر فردی می‌خواهد تا حد امکان آن‌ها را از نقص در امان نگه دارد بنابراین نکاتی که در ادامه مطرح شده است را باید رعایت کند.

 اجاق گاز برقی

  • فر را به طور مرتب خاموش کنید، زیرا وجود غذای سوخته در کوره هر چند وقت یکبار ممکن است روی سنسور دما یا درب آن تاثیر بگذارد و باعث بوی بد فر شود، بنابراین فر را حداقل دوبار در سال کاملا تمیز کنید البته اگر زیاد از آن استفاده می‌کنید، هر یک یا دو ماه آن را تمیز کنید.
  • هرگز سعی نکنید دستگیره‌ها را برای تمیز کردن زیر آن‌ها بردارید، زیرا به برق متصل شده و ممکن است دچار برق گرفتگی
  • شده و دیگر نتوانید آن‌ها را نصب کنید.

اجاق گاز

  • فر را حتما پس از هر بار استفاده خاموش کنید.
  • صفحات گرم کننده را به طور منظم بررسی و در صورت مشاهده شکستگی آن را تعویض کنید.
  • روش صحیح استفاده از اجاق برقی را که در دفترچه راهنما نوشته شده است، پیدا کرده و طبق آن عمل کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar