آشنایی با جنس انواع ظروف غذاخوری

خراسان/ سرویسهای غذاخوری انواع مختلفی دارند و هر کدام دارای ویژگی منحصر به فردی هستند.
ظروف غذاخوری سفالی
جنس این دسته از ظروف از سفال است که پس از حرارت در کوره، لعابی روی آن ها قرار میگیرد ظاهر سنتی، ضخامت و سنگینی، استحکام کم، سطح نفوذپذیر و قابلیت شستوشو در ماشین ظرف شویی از ویژگیهای ظروف سفالی است.
ظروف غذاخوری سرامیکی
استحکام و دوام ظروف سرامیکی به دلیل استفاده از ماده شیشهای در خاک رس آن، از ظروف سفالی بیشتر است. این ظروف بسیار کاربردی است و نگهداری از آن چندان سخت نیست، قابلیت قرار گرفتن در ماشین ظرف شویی، ماکروویو و فریزر را دارد و با تغییرات دمای شدید ممکن است شکافهایی روی بدنه آن ها به وجود آید.
ظروف غذاخوری چینی
ظروف چینی با ماشین ظرف شویی شسته میشود، سطحی غیر قابل نفوذ دارد و ظریف و زیباست، در ماکروویو و فر هم قابل استفاده است.
ظروف غذا خوری شیشهای
جنس بدنه این نوع ظروف از شیشه است و ممکن است شیشه آن ها شفاف باشد، محکم و ماندگار است، در ماشین ظرف شویی قابل شستوشوست، دوام آن ها سبب شده است که انتخاب مناسبی برای سرویس کودک، تفریحات و گردشها محسوب شود.
نکاتی قابل توجه درباره خرید ظروف غذاخوری
1- سعی کنید اندازه ظروفی را که انتخاب و خرید میکنید با کابینت، قفسه و ماشین ظرف شویی شما تناسب داشته باشد.
2- ظروفی که به عنوان غذاخوری مورد استفاده قرار میگیرد، به اندازه خود غذا اهمیت دارد. ظاهر، جنس، زیبایی، مقاومت و جلوه خوشایند از جمله ویژگیهای یک ظرف ایدهآل هنگام چینش روی سفره است.
3- سعی کنید ظروفی را بخرید که قابلیت اضافه کردن و جایگزینی تکهها را داشته باشد.
4- ظروف غذاخوری سفید و کلاسیک به دلیل قابلیت ست شدن با کاسه و لیوان رنگارنگ، در اولویت خرید شما قرار گیرد.
5- ظروف غذاخوری شما طوری باشد که بتوانید با آن یک مهمانی بزرگ را برگزار و مدیریت کنید.