علمگاه/ متخصصان تغذيه و سلامت در مطالعه اخير دريافتند که
رژيمغذايي حاوي کربوهيدرات کمتر در کاهش وزن تاثير چشمگير دارد.
اين متخصصان بنابر مطالعه جديد به افراد توصيه ميکنند که براي کاهش وزن از ميزان مصرف کربوهيدراتها در رژيم غذايي روزانه خود بکاهند. طبق اين بررسي رژيم غذايي حاوي ميزان پاييني کربوهيدرات و مقدار مناسب و متعادلي از چربيهاي لبني و سالم در کاهش وزن و حفظ سلامت قلب مؤثر است.
رژيمهاي غذايي با ميزان کربوهيدارت پايين که شامل کاهش مصرف نان و پاستا است در ميان افرادي که به دنبال از دست دادن وزن اضافي خود هستند بسيار شناخته شده است اما تا پيش از مطالعه اخير ارتباط اين نوع رژيم غذايي با سلامت قلب آشکار نشده بود.
در نتايج آخرين بررسي انجام شده در اين رابطه معلوم شد که کاهش ميزان کربوهيدراتها در رژيم غذايي نه تنها به پايين آمدن وزن کمک ميکند بلکه در حفظ سلامت قلب نيز نقش دارد. نتايج اين بررسي بر اساس اطلاعات جمعآوري شده از 148 زن و مرد است که در شروع مطالعه هيچ يک به بيماري قلبي يا ديابت مبتلا نبودند.
همچنين تمامي آنان جزو افراد داراي اضافه وزن محسوب ميشدند. از اين افراد درخواست شد تا رژيم غذايي با ميزان کربوهيدرات پايين يا رژيم غذايي با ميزان چربي پايين را دنبال کنند. طبق نتايج اين مطالعه، پس از حدود يک سال در گروه نخست کاهش وزن بيشتر مشاهده شد. همچنين گروه اول که مصرف کربوهيدرات را کم کرده بودند، نسبت به گروه دوم توده چربي کمتري داشته و فاکتورهاي خطرزاي قلبي – عروقي در آنان نيز کمتر بود. به گزارش نچرال ورلد نيوز، دکتر «ليديا بازانو»، متخصص اين مطالعه از دانشگاه «تولان» در نيواورلئان گفت: اين مطالعه نشان ميدهد در صورتي که فرد به اضافه وزن مبتلا و در معرض فاکتورهاي خطرزاي بيماري قلبي – عروقي باشد و رژيمهاي غذايي ديگر در وي نتيجه مثبت نداشته باشد، رژيم غذايي با ميزان کربوهيدرات پايين توصيه ميشود.
**شما کاربران گرامي مي توانيد مطالب جذاب و خواندني ما را در شبکه هاي اجتماعي فيس بوک، گوگل پلاس و توييتر در صفحه «باشگاه آخرين خبري ها» به آدرس هاي زير دنبال کنيد**
و در
اينستاگرام هم ما را با عنوان
akhareenkhabar جستجو کنيد.