نماد آخرین خبر

تغذیه/ ۸ عارضه مهم مصرف گوشت‌های هورمونی

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
تغذیه/ ۸ عارضه مهم مصرف گوشت‌های هورمونی
همشهري آنلاين/ يک متخصص تغذيه نسبت به عوارض مصرف گوشت‌هاي هورموني بويژه در زنان هشدار داد و نظارت بيش از پيش دستگاه‌هاي مربوطه را در اين زمينه خواستار شد. دکتر علي سهيلي آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با اشاره به اين مطلب که هورمون‌هاي تزريقي در فرآورده‌هاي گوشتي، ترکيب‌هاي شيميايي هستند که تعادل هورمون‌هاي بدن را بر هم مي‌زنند، گفت: لازم است براي تمام محصولات دامي و کشاورزي شناسنامه صادر شود و در آن نحوه تغذيه دام، مکان نگهداري و تمامي شرايط کاري ثبت شود تا از اين طريق روند کار به راحتي پيگيري شود. وي با اشاره به اينکه هورمون‌هاي تزريق شده در فرآورده‌هاي گوشتي بيشترين تاثير را در زنان دارند، اظهار کرد: اين هورمون‌ها باعث اختلال در هورمون‌هاي استروژن، پروژسترون و افزايش موهاي زايد صورت در زنان شده و همچنين کاهش ترشح تيروئيد، ايجاد اضافه وزن، کاهش حافظه، کندشدن فعاليت مغزي و مشکلات جنسي را نيز به دنبال خواهند داشت. اين متخصص تغذيه در پايان گفت: در صورت اختلال در ترشح هورمون‌هاي بدن، توصيه مي‌شود که به متخصصان غدد مراجعه شود و متخصصان تغذيه نيز مي‌توانند در انتخاب صحيح رژيم غذايي براي کنترل ترشح هورمون‌ها کمک کنند.