نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

۶ ضدعفونی‌کننده طبیعی برای سبزیجات

منبع
خراسان
بروزرسانی
۶ ضدعفونی‌کننده طبیعی برای سبزیجات

خراسان/سبزی، صیفی‌جات و میوه‌هایی مانند توت‌فرنگی را که مستقیم با آفت‌کش‌ها سروکار دارند، چطور می‌شویید؟ به احتمال زیاد شما هم با ضدعفونی‌کننده‌ها  آن‌ها را می‌شویید و شاید سوال‌تان این است که جایگزین‌های طبیعی و غیرشیمیایی برای این کار وجود دارند؟ به هر حال تمیز کردن کامل سبزیجات و میوه‌ها برای از بین بردن آثار آفت‌کش‌ها بسیار مهم است. می‌خواهیم مواد طبیعی را معرفی کنیم که بدون نیاز به شست‌و‌شوی شیمیایی، می‌توانند خیال ما را از بابت ضدعفونی شدن بعضی خوراکی‌ها راحت کنند.

 ​​​​​​​
۱نمک
نمک یک عامل ضد باکتری طبیعی است که به حذف کثیفی و حشرات ریز از سبزیجات، به ویژه سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج یا گشنیز کمک می‌کند. خیساندن سبزیجات در محلول آب شور به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌تواند به طور موثر آن‌ها را تمیز کند و بار میکروبی را کاهش دهد.
۲آب لیمو

ماهیت اسیدی لیمو آن را برای شکستن بقایای آفت‌کش‌ها و از بین بردن برخی باکتری‌ها عالی می‌کند. لیمو را با آب مخلوط کنید تا میوه‌ها و سبزیجات خیس شوند، یا آن را به سرکه اضافه کنید تا قدرت ضدعفونی‌کنندگی بیشتری داشته باشید.
۳سرکه سفید
یکی از محبوب ترین پاک کننده‌های طبیعی، سرکه سفید است که در برابر بسیاری از باکتری‌ها و قارچ‌ها موثر است. محلول سرکه و آب (یک سوم سرکه و دو سوم آب) اغلب برای خیس کردن سبزیجات، به ویژه سبزیجاتی که پوست خشن دارند مانند گل کلم یا کلم بروکلی استفاده می‌شود. سبزیجات را پس از خیساندن در این محلول کاملا بشویید.
۴جوش شیرین
جوش شیرین به حذف موم، باقی مانده آفت‌کش‌ها و کثیفی سطح سبزیجات کمک می‌کند. فقط یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را در یک کاسه آب مخلوط کنید، سبزیجات را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس کنید و خوب بشویید. به خصوص برای سبزیجات با پوست سفت مانند خیار، هویج و سیب و میوه‌هایی مانند توت‌فرنگی مفید است.
۵زردچوبه
زردچوبه به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی خود به خوبی شناخته شده است. اضافه کردن مقدار کمی به آب گرم می‌تواند به تمیز کردن سبزی‌هایی مانند شنبلیله یا اسفناج کمک کند و به ویژه در از بین بردن حشرات پنهان یا کرم های کوچک موثر است.
۶ سرکه سیب
مانند سرکه سفید، سرکه سیب نیز دارای خواص ضد میکروبی قوی است اما با مواد مغذی و آنزیم‌های اضافه نیز همراه است. خیساندن سبزیجات در محلول سرکه سیب رقیق شده می‌تواند به طور موثری آن را تمیز کند و در عین حال گزینه ملایم‌تری برای شست‌و‌شوی سبزیجات است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره