نماد آخرین خبر

مصرف بیش از حد غذاهای سرخ‌کردنی و گوشت گاو عامل بروز استرس و افسردگی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
مصرف بیش از حد غذاهای سرخ‌کردنی و گوشت گاو عامل بروز استرس و افسردگی
تسنيم/ عضو انجمن علمي طب سنتي ايران گفت: غذاهاي سرخ‌کردني, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهي نمک‌سود، سيرابي، پاچه، پنير کهنه، سوسيس و کالباس، کلم، گل کلم، بادنجان، سيب‌زميني، گوجه‌فرنگي، قارچ، عدس, غذاهاي تند و شور و ترش در بروز افسردگي و استرس نقش دارند. فاطمه معيني درباره تغذيه مناسب براي کاهش استرس و افسردگي اظهار داشت: با وجود پيشرفت تکنولوژي و گسترش شهرنشيني که موجب فراهم شدن آسايش بيشتر و راحت شدن زندگي انسان شده اما متأسفانه امروزه شاهد افزايش ميزان استرس و افسردگي در جوامع بشري هستيم. به‌گفته وي عوامل متعددي مانند ورزش، تغذيه و محيط زندگي در کاهش استرس نقش دارد و اهميت نقش تغذيه در سلامتي،کاهش استرس و افسردگي انکار ناپذير است. عضو انجمن علمي طب سنتي ايران خاطرنشان کرد: غذاهاي مورد استفاده روزانه افراد مي‌تواند موجب افزايش نشاط, سرزندگي و کاهش اضطراب شود و به‌بيان ديگر غذاها نقش زيادي را در کاهش استرس و افسردگي دارند. معيني تصريح کرد: غذاهايي را که موجب بروز افسردگي و استرس مي‌شوند نبايد زياد مصرف کرد که مي‌توان به غذاهاي سرخ‌کردني, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهي نمک‌سود، سيرابي، پاچه، پنير کهنه، سوسيس و کالباس اشاره کرد. وي متذکر شد: همچنين کلم، گل کلم، بادنجان، سيب‌زميني، گوجه‌فرنگي، قارچ، عدس، نخودسبز، لوبياسبز، باقلا، غذاهاي تند و شور و ترش، تره، سير، پياز و خردل نيز در بروز افسردگي و استرس نقش دارند. عضو انجمن علمي طب سنتي ايران يادآور شد: تمام غذاها و ميوه‌هاي ترش و ترشيجات، چاي پررنگ، قهوه، نسکافه، کم‌خوابي و گرسنگي براي افراد دچار استرس و افسردگي بسيار مضر است و باعث تشديد علايم مي‌شود همچنين شام نخوردن و گرسنه خوابيدن در شب نيز بسيار مضر است. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد