نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

خواص باور نکردنی «فلفل قرمز»

منبع
سيمرغ
بروزرسانی
خواص باور نکردنی «فلفل قرمز»
سيمرغ/ شايد باور کردني نباشد اما فلفل قرمز تند داراي خواص زيادي است که برخي از آنها را حتي تاکنون نشنيده ايد، در ادامه به چند مورد از خواص فلفل تند اشاره مي شود. بهبود ميگرن با فلفل قرمز فلفل قرمز را به سمت بيني خود اسپري مي کنيد؟ مطمئنا اين کار باعث سوزش و خارش بيني مي شود، اما مي تواند درد ميگرن را نيز متوقف کند. فلفل قرمز حاوي ماده شيميايي به نام کپسايسين capsaicin است که در بخش نگهدارنده دانه هاي فلفل وجود دارد. اين ماده مي تواند عصب هاي سه گانه مغز را بي حس کند؛ عصب هاي سه گانه بخشي است که ميگرن و ساير سردردهاي شديد شروع مي شوند. در تحقيقي که در اين زمينه انجام شد، از هر 10 نفر مبتلا به سردردهاي تنشي، خوشه اي و ساير سردردها، 7 نفر با اين روش شاهد تسکين درد خود بودند. فلفل قرمز باعث طول عمر مي شود با مصرف کمي فلفل قرمز طول عمر بيشتري خواهيد داشت. بررسي وسيعي که در اين زمينه انجام شد نشان داد بزرگسالاني که به مدت 20 سال هر ماه حداقل يک فلفل قرمز تازه يا خشک شده را مي خورند، احتمال مرگ آنها به ميزان 13 درصد کاهش پيدا مي کند. محققان در مورد علت اين تاثير فلفل قرمز بر طول عمر مطمئن نيستند، اما احتمال مي دهند اين ويژگي مربوط مي شود به ارزش هاي غذايي فلفل قرمز و قدرتي که در مبارزه با التهاب و چاقي دارد. درمان آبريزش بيني با فلفل قرمز آيا دچار آبريزش بيني يا عطسه هاي مداوم شده ايد که پزشک آن را رينيت غير آلرژيک مي نامد؟ اين شرايط زماني رخ مي دهد که دچار آبريزش بيني مداوم شده ايد که ارتباطي به سرماخوردگي، حساسيت يا کشيدن سيگار ندارد. اگر چنين اتفاقي برايتان رخ داده، بوئيدن کمي کپسايسين مي تواند به بهبود علائم کمک کند. با اين کار ممکن است در ابتدا کمي شرايط بدتر شود و حتي آزار دهنده به نظر برسد. اما کپسايسين به سرعت تاثير خود را خواهد گذاشت و علائم براي مدت زيادي بهبود پيدا خواهد کرد. افزايش سوخت و ساز بدن با فلفل قرمز زماني که فلفل قرمز مي خوريد، حس گر گرفتگي که در شما بروز مي کند، بيشتر از يک احساس ساده است. کپسايسين باعث افزايش دما در کل بدن مي شود. به علاوه حس گرهايي به نام TRPV1 را فعال مي کند که مانع توليد و تجمع چربي شده و اشتها را کنترل مي کند. اين افزايش سوخت و ساز مي تواند به کاهش وزن کمک کند. محققان اميدوار هستند با بهره گيري از اين ويژگي بتوانند مانع افزايش وزن شوند. فلفل قرمز سيگنال هاي درد را مختل مي کند کپسايسين احساس گرما در سلول هاي عصبي ايجاد مي کند که به طور طبيعي باعث درد مي شوند. به اين ترتيب با مصرف فلفل پيغام مخابره شده به مغز به جاي درد گرما خواهد بود. اين ترفند تغيير پيغام سال هاست که به عنوان راهي براي کنترل درد استفاده مي شود. بهبود آرتريت با فلفل قرمز در بسياري از کرم ها، لوسيون ها و پچ هايي که با حرارت به تسکين درد کمک مي کنند، کپسايسين يک ترکيب فوق العاده است که وجود دارد. در پژوهشي که در اين زمينه انجام شد کپسايسين توانست درد مربوط به آرتريت و فيبروميالژيا را در تنها چند هفته به نصف برساند. نتايج تحقيقات ديگر آنقدر خوشايند نبود و نشان مي دهد کپسايسين زماني موثر است که با يک ضد درد ديگر ترکيب شود. به هرحال در هر مورد لازم است از کپسايسين استفاده کنيد. فلفل قرمز با سرطان مقابله مي کند در آزمايشات انجام شده به نظر مي رسد کپسايسين مي تواند سلول هاي مربوط به بيش از 40 نوع سرطان را از بين ببرد، از جمله سرطان روده بزرگ، کبد، ريه و سرطان پانکراس و لوسمي. مواد شيميايي تند موجود در فلفل مي توانند ژن هاي مربوط به سلول هاي سرطاني را تغيير دهند و حتي مانع رشد آنها شوند. اما برخي بررسي ها نيز نشان داده اند کپسايسين هم با بروز برخي سرطان ها در ارتباط است که در اين زمينه نياز به تحقيقات بيشتري ست. ميکروب کشي قوي فلفل قرمز يک ضد ميکروب طبيعي است، به اين معنا که مي تواند ميکروب ها و ساير ميکرو ارگانيسم هايي که غذاهاي بسته بندي را فاسد مي کنند، از بين ببرد. توليد کنندگان در حال بررسي هستند که ببينند آيا عصاره فلفل قرمز مي تواند انتخاب بهتري نسبت به مواد نگهدارنده مصنوعي باشد يا خير. تقويت بدن با فلفل قرمز فلفل قرمز تند حاوي مواد مغذي زيادي است. از نظر ميزان ويتامين C، فلفل قرمز با پرتقال برابري مي کند، همچنين سرشار از ساير ويتامين ها مانند ويتامين A، B و E است. برخي بررسي ها نيز نشان داده اند کپسايسين مانند يک آنتي اکسيدان عمل مي کند و سلول ها محافظت کرده و التهاب را برطرف مي کند. استفاده از فلفل قرمز در ميان وعده ها و تنقلات مصرف فلفل قرمز در تنقلات مختلف طرفداران زيادي دارد، اما مصرف زياد فلفل هم منجر به دل درد، تهوع، استفراغ، اسهال و يا احساس سوزش در روده مي شود. بهترين روش مصرف فلفل قرمز اين است که مقدار کمي از آن را روي غذا يا خوراکي مورد نظر خود بپاشيد. در صورت تندي بيش از حد چه کنيم؟ اگر فلفل قرمز بيش از اندازه تند باشد و باعث آزار شما شود، مطمئنا پيامدهايي خواهد داشت. استنشاق فلفل حتي مي تواند منجر به بروز آسم شود. در صورت بروز تندي شديد بهتر است آب ننوشيد وو به جاي آن کمي شير بنوشيد يا از مقداري بستني يا پنير استفاده کنيد. آب کپسايسين را حل نمي کند، اما چربي شير مي تواند تندي کپسايسين را برطرف کند. اگر در اين مواقع شير در خانه نداريد، کمي نان يا يک خوراکي نشاسته اي بخوريد. اگر فلفل روي پوست يا داخل چشم ريخته، آن را با آب گرم به خوبي بشوييد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره