نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سلامت

دشمن بیماری‌های قلبی را می‌شناسید؟

منبع
فراديد
بروزرسانی
دشمن بیماری‌های قلبی را می‌شناسید؟
فراديد/ اخيرا تحقيقات نشان مي‌دهند که خوردن آجيل دو بار در هفته، مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را به ميزان چشم گيري کاهش دهد. در اين مطالعه بيش از ۲۰۰،۰۰۰ نفر شرکت داشته اند و نشان مي‌دهد که افرادي که گردو، فندق، بادام، پسته و بادام زميني، دوبار و يا بيشتر در هفته مصرف مي‌کنند، ۲۳ درصد کمتر دچار گرفتگي رگ‌هاي قلب مي‌شوند و همچنين ابتلا آن‌ها به بيماري‌هاي قلبي و عروقي ۱۵ درصد کاهش مي‌يابد. خوردن مقداري آجيل خام – خواص فراواني را براي سلامت فرد ارائه مي‌دهند – همچنين ريسک ابتلا به بيماري قلبي را ۱۳ تا ۱۵ درصد کاهش مي‌دهند. آجيل‌ها، مدت زمان طولاني است که به عنوان خوراکي‌هاي " مغزي " شناخته مي‌شوند و اين به دليل خواص آنتي اکسيداني، پرو تئين‌ها، مواد مغذي، مواد معدني و فيبري فراوان آنهاست. دکتر مارتا گواچ - فرِ، متخصص تغذيه در دانشگاه هاروارد بوستون مي‌گويد، " يافته‌هاي ما شامل توصيه هايي براي افزايش ميزان مصرف انواع آجيل، به عنوان بخشي از الگو‌هاي سالم غذايي است، که جهت کاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي مزمن در بين جمعيت کثيري از افراد مي‌باشد. " بيش از ۲۱۰،۰۰۰ پرستار زن و متخصص سلامت مردان در ايالت متحده، اطلاعات و سابقه پزشکي ۳۲ ساله خود را براي اين تحقيق به محققان ارائه دادند، و همچنين از طريق پرسشنامه‌هاي که به آن‌ها داده شده بود شيوه زندگي و بيماري‌هاي خود را در طي ۲ سال در اختيار آن‌ها گذاشتند. دکتر گواج- فرِ و همکارانش ۱۳۶، ۱۴ بيماري مهم قلبي عروقي را همراه با ۹۱۰، ۵ سکته مغزي را شناسايي کردند – که برخي از اين بيماري علت اصلي مرگ افراد مي‌بودند. دکتر اميليو رز، پرشک کلينيک تغذيه بيمارستان بارسلونا مي‌گويد، نتايج حاصل از اين نشريه را مطالعه کرده است و اين تحقيقات نشان مي‌دهند که آجيل‌ها داراي خواصي هستند که از قلب در برابر بيماري‌ها به خوبي محافظت مي‌کنند. او مي‌افزايد: " به طور مطلوب آزمايش‌هاي بيشتري براي يافتن اثرات مصرف طولاني مدت آجيل‌ها در رژيم غذايي بايد انجام شود، تا تاثيرات مثبت آن‌ها بر قلب به خوبي شناخته شوند. " " اگرچه منظور آجيل‌هاي خام است، آجيل‌هاي بدون پوستي که پردازش نشده اند، ممکن است به عنوان کپسول‌هاي طبيعي براي سلامت شناخته شده باشند و به راحتي مي‌توانند در هر رژيم غذايي براي افزايش سلامت قلب جاي بگيرند. " بيماري‌هاي قلبي عروقي شرايطي هستند که سبب آسيب‌هاي به قلب و سکته مي‌شوند، و اين به دليل کاهش جريان خون به قلب، مغز و ساير اعضاي بدن است که در نهايت منجر به انسداد شريان‌ها و رگ‌ها مي‌شود. بيماري‌هاي قلبي عروقي زماني اتفاق مي‌افتند که مواد چرب بر روي ديواره‌هاي عروق خوني قرار مي‌گيرند و براي سال‌هاي بسياري است که سبب مرگ ۲.۳ ميليون نفر در انگستان مي‌شوند و حدود ۶۹،۰۰۰ اين مرگ و مير به دليل حملات قلبي هستند. در سال گذشته، بيماري‌هاي قلبي عروقي يکي از اصلي‌ترين عوامل مرگ و مير ۱۶۰،۰۰۰ نفر در انگستان بوده است. پروفسور جرمي پيرسون، مدير بخش انجمن پزشکي قلب انگلستان مي‌گويد، " اين مطالعه بزرگ از تحقيقات قبلي پشتيباني مي‌کند و نشان مي‌دهد افرادي که به طور منظم آجيل خام مصرف مي‌کنند، خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را به مقدار چشم گيري کاهش مي‌دهند. " اگر چه دلايل بسياري براي اين موضوع موجود هستند و اين مساله شامل افرداي مي‌شود که آجيل‌هاي خام را در رژيم غذايي خود دائما مصرف مي‌کنند. " " مهم است که عموم افراد براي داشتن يک رژيم غذايي مناسب، آجيل‌هاي خام و طعم دهنده را در آن ميان وعده‌هاي غذايي خود جاي دهند. " " اين مطالعه بر روي مصرف آجيل خام و فرآوري نشده متمرکز شده است، که بسيار با آجيل‌هاي تفت داده شده با نمک بالا متفاوت هستند. " ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد