باشگاه خبرنگاران/ افطار، شروع يک وعده تغذيهاي بعد از چند ساعت گرسنگي و تشنگي است؛ در اين ساعات به دليل رسيدن سطح قند خون به حداقل خود، بيشتر روزهداران در وعده افطار به سمت مواد شيرين متمايل ميشوند، در اين بين با مصرف زولبيا باميه و نوشيدن آب زياد، افزايش قندخون و مشکلات گوارشي مانند سوء جذب و دل پيچه به سراغ روزهداران خواهد آمد. به همين دليل استفاده از کربوهيدرات و پروتئين مانند نان و پنير، سوپ و آش سبک و يا حليم کم چرب بدون شکر از گزينههاي مناسب براي وعده افطار محسوب مي شود.
خوردن سحري مي تواند سطح مناسب تري از قند خون را در طول روز برقرار کند که منجر به کارايي بالاتر جسمي و مغزي خواهد شد. سحري مناسب و اصولي ويژگي هايي از نظر حجم و مقدار مانند يک ناهار بايد لحاظ و با افزودن فيبر در قالب سالاد و سبزي به تنظيم فعاليت دستگاه گوارشي، تنظيم بهتر قند خون و تعادل در آب بدن کمک کرد.
بازار