درمان خانگی مشکلات گوارشی با این میوه ی پاییزی
بهداشت نيوز/افراد معمولا از اين نوع ميوه براي شربت و مربا استفاده مي کنند. طبع اين نوع ميوه گرم و تر است. به حاوي ويتامين ها، مواد معدني مانند ويتامين C، روي، پتاسيم، مس، آهن، ترکيبات فنلي، آنتي اکسيدان هاي کاتچين، اپيکاتچين، ليمونن و فيبر غذايي است. ميوه به براي جلوگيري از سرطان، کاهش وزن، کاهش کلسترول خون، تقويت سيستم ايمني بدن، جلوگيري از بيماري هاي دستگاه گوارش و پوست و مو مفيد خواهد بود. به دليل وجود سطح بالاي آنتي اکسيدان ها و ويتامين هاي موجود در ميوه به، اين ميوه مي تواند موجب کاهش چين و چروک صورت شود. اين نوع ميوه همانند يک ضد آفتاب خوب در برابر اشعه نور خورشيد عمل مي کند. ميوه به حاوي آهن، مس و روي بوده که با وجود اين سه نوع ماده معدني و مقوي مي تواند باعث تقويت مو و افزايش رشد آن شود. ميوه به حاوي مقادير بالاي ويتامين B6 بوده و مي تواند براي درمان تهوع و استفراغ در دوران بارداري مفيد باشد. افراد مي توانند با درست کردن معجون به و عسل به درمان کوليت، اسهال، يبوست و عفونت هاي روده خود کمک کنند. مقادير بالاي فيبر موجود در ميوه به براي درمان خانگي يبوست مفيد مي باشد. همچنين ميوه به مي تواند براي درمان اسهال هم استفاده شود.