نماد آخرین خبر

سرطان ریه را با این نوشیدنی مهار کنید

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
سرطان ریه را با این نوشیدنی مهار کنید
باشگاه خبرنگاران/ سيد جواد علي‌موسوي متخصص داخلي و ريه درباره بيماري سرطان ريه گفت: سرطان ريه يکي از سرطان‌هاي شايع و رايج در ميان افراد است که طبق مطالعات و پژوهش‌هاي انجام شده در سال‌هاي اخير اين نوع سرطان در جهان رو به افزايش است. او افزود: عوامل مانند استفاده بيش از حد از دخانيات، سيگار، قليان و الکل در تشديد بيماري سرطان ريه نقش دارند و مي‌توانند شانس احتمال به اين سرطان را افزايش دهند. پيشگيري از سرطان ريه با نوشيدن چاي سبز اين متخصص داخلي و ريه درباره تاثير نوشيدن چاي بر بهبود سرطان ريه گفت: به عقيده بسياري از متخصصان پزشکي نوشيدن يک ليوان چاي سبز در طول روز شانس ابتلا به سرطان ريه را کاهش مي‌دهد و مي‌تواند تاثير زيادي در بهبود اين بيماري در بين افراد جامعه داشته باشد. البته نوشيدن هر نوع چاي باعث کاهش شانس ابتلا به سرطان ريه مي‌شود. علي‌موسوي تصريح کرد: مصرف متعادل سبزيجات و ميوه تازه در روز باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان ريه مي‌شود. اين متخصص داخلي و ريه با اشاره به تاثير ويتامين‌ها در کاهش سرطان ريه اظهار کرد: مصرف ويتامين‌هاي C و E باعث کاهش عوارض نامطلوب مصرف سيگار بر ريه مي‌شود. البته مصرف ويتامين‌ها بلافاصله پس از کشيدن سيگار تنها ۱ درصد شانس ابتلا به سرطان ريه را کاهش خواهد داد. نوشيدن زياد چاي چه عوارضي به دنبال دارد؟ او با اشاره به عوارض مصرف بيش از حد چاي گفت: استفاده بيش از حد از هر ماده خوراکي حتي نوشيدن آب هم بدون شک عوارض جبران ناپذيري را خواهد داشت. اما نوشيدن چاي در تشديد بيماري آسم تاثير زيادي دارد. علي‌موسوي بيان کرد: مصرف زياد چاي باعث تحريک سيستم عصبي در افراد مي‌شود و مي‌تواند اسيد معده را به صورت جدي افزايش دهد. از عوارض ديگر مصرف بيش از حد چاي مي‌توان به بي خوابي و بد خوابي اشاره کرد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره