برای اینکه سرطان نگیرید کباب را به همراه این سبزی میل کنید
بهداشت نيوز/ مصرف برخي از مواد غذايي ميتواند به راحتي منجر به مشکلات فشار خون بالا، ميزان کلسترول بالا، بيماري قلبي، ديابت، آلزايمر، چاقي، اضطراب، افسردگي و حتي در موارد بدتر سرطان شود در واقع مواد غذايي که روزمره در زندگي ما مورد استفاده قرار ميگيرند، اما غافل از اينکه ميتوانند خطرات جبران ناپذيري براي ما داشته باشند، اما ما اين مواد غذايي را بدون هيچ توجه و اهميتي به مسائل پزشکي مصرف ميکنيم. به همين منظور باشگاه خبرنگاران جوان در گزارش زير به بيان خطرات مرگبار چند ماده غذايي پرداخته است که در ادامه ميخوانيد. نمک همه ما در پختن غذاهاي روزمره نمک را در اولويت کار آشپزي خود قرار ميدهيم ميزان متعادل آن براي بدن هيچ ضرري ندارد، اما مصرف زياد آن ميتواند باعث کاهش سيستم قلبي_ عروقي و افزايش فشار خون شود پس مقدار مصرفي نمک خود را محدود کرده و ميزان سديم در غذاهاي خود را هم به شدت کنترل کنيد. ۳.۷۵ گرم سديم در روز يک مقدار کافي و ايمن براي بدن است و حتما به ياد داشته باشيد که بيش از ۶ گرم سديم ميتواند شروع مشکلات جدي براي سلامت جسماني داشته باشد. آبميوههاي صنعتي متاسفانه عدد نوشته شده با عنوان ۱۰۰ درصد طبيعي روي پاکت آبميوههاي تجاري و صنعتي عده زيادي را تا اينجا در مصرف آن گول زده است، اما تا اکنون شما هم بايد بي اعتماد باشيد به آن چيزي که روي پاکت آبميوههاي تجاري نوشته ميشود، اما اگر نميدانستيد حتما به ياد داشته باشيد که آب ميوههاي تجاري و صنعتي محصولي است که حاوي مقادير زيادي از شکر افزوده، رنگهاي خوراکي و مواد نگهدارنده است که به راحتي ميتواند هنگام پاستوريزه شدن بسياري از مواد مغذي خود را از دست بدهد و بدن شما را به سرطانهاي گوناگون مبتلا سازد پيشنهاد ما به شما در خريد آبميوه اين است که حتما از افراد آشنا خريداري کنيد تا از سالن بودن آنها اطمينان کامل حاصل فرماييد. گندم جالب است بدانيد که کربوهيدرات موجود در گندم به طور ناگهاني باعث افزايش ميزان قند خون، توليد انسولين، ديابت، پيري زود رس مس شود. ذامروزه متاسفانه با خوشبختانه در تمام سراسر ايران فست فودهاي خوشمزه با قيمت نسبتا ارزان تنها براي جذب و جلب توجه مشتري به چشم ميخورند، اما خوشمزگي درون فست فودها تنها به دليل چربي ترانس، شکر، نمک، مواد نگهدارنده، افزودني ها، رنگها و ساير مواد شيميايي هستند که مصرف زياد آنها کم کم ميتواند خطر ابتلا به ديابت، بيماريهاي قلبي عروقي، سرطان، اختلالات خلقي، افزايش وزن، اختلالات متابوليکي و ... را افزايش دهند. گوشت کبابي از کوچک تا بزرگ گرفته! هيچ کس نميتواند از بوي خوش کبابهاي محل بگذرد، اما متاسفانه مواد شيميايي که در طي فرآيند درست کردن غذا وارد گوشت ميشوند با خطر ابتلا به سرطان پانکراس و سرطان پستان در ارتباط هستند در صورتي که نميتوانيد از مصرف اين غذاي خوشمزه کناره گيري کنيد بهتر است براي کم شدن ريسک سرطان از رزماري استفاده کنيد.