ايرنا/ مطالعات جديد محققان نشان مي‌دهد مصرف مداوم نوشيدني‌هاي شيرين در افراد ميانسال و سالمند منجر به افزايش کلسترول و تري‌گليسيريد مي‌شود. اکثر افراد بر اين باورند که نوشيدني‌هاي شيرين فقط در بروز ديابت نقش دارد، در حالي که مطالعات نشان مي‌دهد مصرف نوشيدني‌هاي قندي در افزايش کلسترول و تري‌گليسيريد نيز موثر است. مطالعه محققان دانشگاه تافتس در آمريکا نشان مي‌دهد بزرگسالاني که در روز حداقل يک نوشيدني قندي مانند نوشابه، ليموناد و آبميوه مصنوعي مصرف مي‌کنند، ‌۹۸ درصد شانس بيشتري براي ابتلا به کلسترول و تري‌گليسيريد دارند. کاهش کلسترول يکي از مهمترين روش‌هاي جلوگيري از سخت‌شدن رگ‌هاي خوني است. از طرفي کاهش کلسترول از تشکيل پلاک‌هاي خون در رگ‌ها و انسداد آن جلوگيري مي‌کند و در کنار افزايش فشار خون يک روش موثر براي سلامت سيستم قلب و عروق است. بر اساس گزارش سازمان جهاني بهداشت، بيماري‌هاي قلبي عروقي مهمترين عامل مرگ و مير در سراسر جهان است. بنابراين لازم است افراد براي جلوگيري از ابتلا به بيماري ديابت و بيماري‌هاي قلبي مصرف نوشيدني‌هاي قندي را تا حد امکان کاهش دهند. نتايج اين مطالعه در نشريه American Heart Association منتشر شده است.

ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد