باشگاه خبرنگاران/ داود حاج محمد خاني متخصص طب سنتي درباره فوايد ذرت گفت: ذرت مزاج سرد و خشک دارد و حاوي انواع ويتامين ها است. او افزود: مصرف ذرت کمک زيادي به پايين آوردن کلسترول خون، بهبود کم خوني، افزايش وزن، پيشگيري از برخي سرطان ها مانند سرطان پروستات و سرطان کولون مي کند. حاج محمد خاني با اشاره به فوايد روغن ذرت اظهار کرد: کساني که از خارش و بيماري هاي پوستي رنج مي برند بايد روغن ذرت را در ليست برنامه غذايي خود قرار دهند. اين متخصص طب سنتي تصريح کرد: استفاده از روغن بو داده يا تفت داده شده براي جلوگيري از پيري زود رس، کاهش اشتها، کاهش چين و چروک تاثير زيادي دارد. حاج محمد خاني درباره مضرات ذرت گفت: کساني که غلظت خون بسيار بالايي دارند بايد از مصرف ذرت پرهيز کنند. آرد ذرت تاثير بسيار بالايي در درمان غلظت خون دارد. فوايد کاکل ذرت اين متخصص طب سنتي با اشاره به مزاياي کاکل ذرت اظهار کرد: کاکل ذرت داراي ويتامين هاي بسيار زيادي از خانواده گروه B است که تاثير بسيار زيادي در درمان و بهبود بيماري ها دارد. حاج محمد خاني درباره جوشانده ذرت گفت: جوشاندن 30 گرم ذرت در يک ليتر آب براي درمان کيسه يا سنگ صفرا، بهبود ورم مثانه، بهبود نقرس، کاهش اسيد اوريک، بهبود درد هاي مفصلي و درمان سنگ کليه تاثير زيادي دارد. حاج محمد خاني در پايان اظهار کرد: شيره غليظ حاصل از کاکل ذرت براي تقويت قلب و بر طرف شدن معضل يبوست تاثير زيادي دارد. البته ناگفته نماند که دم کردن کاکل ذرت با دم گيلاس و خارخاسک به طور مساوي و نوشيدن آن سه وعده در روز مي تواند در بهبود عفونت هاي دستگاه ادراري، افزايش و دفع سوزش ادرار تاثير زيادي داشته باشد.

#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد