خراسان/ در روزهايي که همهمان به ويروس کرونا حساس هستيم، براي خريد مواد غذايي مانند تخممرغ هم بايد نکاتي را رعايت کنيم. به خصوص که «سالمونلا» بيماري ناشي از تخممرغ علايمي مانند استفراغ، اسهال، تب، سردرد و بدندرد دارد که ممکن است با کرونا اشتباه گرفته شود.
نکات مهم مصرف تخم مرغ
هميشه قبل و بعد تهيه غذا، دست و ظروف آشپزي را با آب گرم و محصولات شوينده بشوييد.
براي شکستن تخم مرغ، آن را به لبه تابه، چاقو يا قاشق نزنيد.
براي شکستن تخم مرغ ، آن را به سطحي صاف بزنيد تا ترک بردارد و با انگشتان بازش کنيد.
هرگز تخم مرغ را خام يا نيمپز سرو نکنيد.
هنگام خريد در فروشگاه
تا جاي ممکن تخم مرغ را درون بستهبنديهاي بهداشتي و تارخ مصرفدار بخريد که شفاف و قابل ديدن باشد.
نگران رنگ تخم مرغ نباشيد، معمولا رنگ پوسته سفيد يا زرد به دليل نژاد مرغهاست.
نگران اندازه تخم مرغ نباشيد زيرا تخم مرغ بزرگ، به اندازه و سن مرغها ربط دارد.
تاريخ مصرف تخم مرغ از زمان توليد، 28 روز است.
نکات مهم نگهداري ازتخم مرغ
به محض رسيدن به خانه، تخم مرغها را بدون خارج کردن از بستهبندي در يخچال بگذاريد.
هرگز تخم مرغ را شستوشو ندهيد چون باعث نفوذ باکتريها ميشود.
تخم مرغ را در سردترين قسمت يخچال يعني قفسههاي ابتدايي داخلي بگذاريد.
بازار