نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

گیاهی که بیماری‌های سر تا پا را درمان می‌کند!

منبع
نمناک
بروزرسانی
گیاهی که بیماری‌های سر تا پا را درمان می‌کند!
نمناک/ اسفناج را بايد يک سبزي همه فن حريف ناميد. خواص اسفناج براي اعضاي داخلي بدن و سلامت و زيبايي پوست و لاغري در کنار درمان بيماري هاي مختلف بخشي از دنياي خاصيت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان "سوپر خوراکي" در نظر گرفته مي شود و عموماً به عنوان سالم ترين و راحت ترين غذا براي انسان ها مورد استفاده قرار مي گيرد و مي تواند به شکل عجيبي با روش هاي مختلف خورده شود. در ادامه اين بخش با دنياي از خواص اسفناج آشنا خواهيد شد. مواد معدني و ويتامين هاي موجود در اسفناج در صد گرم اسفناج خام موارد زير موجود است انر‍‍‍ژي 20 کالري آب 90 گرم پروتئين 3 گرم چربي 0/3 گرم مواد نشاسته اي 3/5 گرم کلسيم 90 ميلي گرم فسفر 50 ميلي گرم آهن 3/2 ميلي گرم سديم 70 ميلي گرم پتاسيم 470 ميلي گرم ويتامين آ 6000 واحد ويتامين اسفناج 1. سلامت قلب : اسفناج فوايد دلگرم کننده اي براي سلامت قلبي دارد که به طور مستقيم طول عمر را افزايش مي دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسيده اي چرب امگا 3 است که براي سلامت قلبي عالي هستند.علاوه بر اين، مقدار اسيد فوليک زياد اسفناج موجب کاهش سطح هموسيستئين مي شود که به طور مستقيم خطر بيماري قلبي را کاهش مي دهد.
2. اسفناج براي پيش گيري از آکنه: خاصيت قليايي اسفناج، از جمله مقدار غني کلروفيل آن در مبارزه با باکتري ها موثر هستند که باعث آکنه مي شوند.اسفناج همچنين غني از ويتامين A است که براي کمک به پوست به هر نوع روشي، از جمله جلوگيري از سلول هاي مرده پوست که باعث مسدود کردن منافذ مي شود و کاهش ميزان چربي پوست ما و کمک به سلامت کلي به طور کلي، نشان داده شده است.
3.) اسفناج براي رفع سوزش سر دل : اسفناج براي کمک به پيش گيري از برگشت اسيد معده معروف است. داشتن سوزش سر دل بيش از دو بار در هفته نشان دهنده بيماري رفلکس اسيدي معده است، و البته اسفناج مي تواند به شما در اين مورد کمک کند. متخصصان در اين بيماري توصيه مي کنند که اسفناج را خام بخوريد، يا به سبکي پخته شده بدون افزودني هاي چربي بالا بخوريد.
4.)اسفناج باري درمان يبوست ؛ چنانچه در اين بخش از سلامت نمناک ميخوانيد از آنجا که اسفناج فيبر بالايي دارد، براي کمک به نظم روده مفيد است. اگر شما از يبوست رنج مي بريد، اسفناج مي تواند راه حلتان باشد.اسفناج خام، بهترين مواد آلي را براي تميز کردن، بازسازي و احيا بخش روده را دارد. آب اسفناج خام - 100 ميلي ليتر، و مخلوط کردنش با مقدار مشابه آب و مصرف دو بار در روز، شايع ترين موارد يبوست را ظرف چند روز درمان خواهد کرد.
5.) اسفناج براي رشد مو: يکي از فوايد شگفت انگيز اسفناج اين است که به رشد مو کمک مي کند.پروتئين بالا، ويتامين A و مقدار ويتامين C موجود در اسفناج به بدن اجازه مي دهد تا به درستي چربي پوست سر را تنظيم کند و کمک به جلوگيري از ريزش مو مي کند.اين عوامل همچنين به مو کمک مي کنند تا سريع تر رشد کنند. اين يک معامله بزرگ براي افرادي است که سابقه ريزش مو در خانواده شان را دارند. براي اين که اين کار را براي خودتان انجام دهيد، يک دستور غذاي خوب اين است که يک فنجان اسفناج را برداريد، آن را با يک قاشق سوپ خوري عسل، روغن زيتون، روغن نارگيل، يا روغن کرچک مخلوط کنيد، و سپس مخلوط را به پوست سر خود بماليد و آن را براي سي تا شصت دقيقه نگه داريد.
6. اسفناج براي تنظيم خواب و کمک به درمان بي خوابي: به خاطر تعداد بالاي ويتامين آن، اسفناج براي اين مورد هم مفيد است. البته اسفناج نيز داراي ويتامين B6، و منيزيم است. B6 به ما کمک مي کند سروتونين را توليد کنيم، هورموني که ما را آرام مي کند و به تنظيم خواب و چرخه هاي بيدار کمک مي کند. 7. اسفناج براي وزن کم کردن: تقريباً هر فنجان از اسفناج 7 کالري دارد، پس اسفناج يک روش عالي براي کاهش وزن است.
8.خواص ضد سرطاني اسفناج: اسفناج خواص آنتي اکسيداني ضد سرطان و ضد التهاب دارد. يک کوه تحقيق وجود دارد که نشان مي دهد اسفناج چگونه به مقابله با سرطان کمک مي کند. اسفناج نسبت به حفاظت از DNA عمل مي کند. فولات بالاي موجود در اسفناج از طرح ژنتيکي ما در برابر تغيير در طول تقسيم سلول محافظت مي کند، خطري که مي تواند منجر به سرطان و ظهور زودرس پيري به شيوه هاي ديگر شود.
9.) آلکاليزر بدن: اکثر ما رژيم غذايي اسيدي داريم، بين قهوه، چاي و ديگر غذاهايي که مي خوريم، مي تواند يک مشکل باشد.قدرت اسيدي بدن مي تواند منجر به عدم تعادل در سطوح باکتري شود و باعث مي شود که در معرض خطر رشد مخمر در خارج از کنترل باشيم. هم چنين سطح بالايي از اسيديته بدن نيز مي تواند به معناي خطر بيشتر آکنه و جوش ها باشد. با معکوس کردن اين اسيدي شدن بدن، اسفناج ما را در برابر اين مشکلات بالقوه محافظت مي کند. 10.) اسفناج براي سلامت استخوان ها: غني از ويتامين K است، اسفناج استخوان ها را از خطرات عمومي محافظت مي کند. اسفناج مشهور است که به استخوان ها کمک مي کند مواد معدني را جذب کنند؛ به اين فرآيند کاني سازي استخوان گفته مي شود. اين کار هم چنين به تاخير يا جلوگيري از ظهور پوکي استخوان کمک مي کند.
11.اسفناج براي سلامتي چشم: غني از کاروتنوئيد هاي فراوان، اسفناج نسبت به سلامت چشم عالي است. اسفناج در برابر آب مرواريد و انحطاط ماکولا محافظت مي کند.
12.اسفناج براي جلوگيري از کم خوني: اسفناج غني از آهن است. اسفناج يک روش گياهي عالي براي جلوگيري از کمبود آهن است. کم خوني عموماً توسط گياه خواران و يا افرادي که رژيم غذايي کمتري را مي خورند،تجربه مي شود. اسفناج يک پشتيبان اصلي در هر رژيم غذايي است که شامل کاهش گوشت مي شود. 13.) اسفناج براي پيش گيري از اثرات پيري: اسفناج شامل عواملي است که از علائم سالخوردگي توسط ميزان بالاي آنتي اکسيدان ها جلوگيري مي کند و همچنين از ايجاد راديکال هاي آزاد ناشي از سرطان جلوگيري مي کنند.
14.اسفناج براي استحکام ماهيچه اي: اسفناج يک روش کلاسيک براي افزايش قدرت بدون ريسک افزايش وزن است. طبق نظر متخصصان در سرتاسر دنيا، اسفناج واقعاً به ساختن ماهيچه قوي و لخم کمک مي کند.
15. فشار خون بالا: اگر از فشار خون رنج مي بريد، در خوردن اسفناج دچار ترديد نشويد، فشار خون بالا در واقع نشان داده شده است که با افزايش مصرف اسفناج پايين مي آيد. به خاطر مقدار زياد پتاسيم، اسيد فوليک، و منيزيم، اسفناج مي تواند معجزه اي را براي فشار خون انجام دهد.
16. اسفناج براي جلوگيري از زخم معده : با محافظت از غشا مخاطي معده، اسفناج به جلوگيري از زخم معده کمک مي کند. زخم معده مشکلي رايج است که به دليل رژيم غذايي ضعيف، سيگار کشيدن و يا ترکيبي از اين دو ايجاد مي شود.با خوردن اسفناج بيشتر، شما قادر به آرام کردن و دور کردن غذاهايي در رژيم غذايي خود مي شويد، که باعث اسيدي شدن معده شما شده اند.
17.اسفناج براي رشد عصب جنين: اسفناج براي خانواده هاي در حال انتظار عالي است، زيرا براي سلامتي فرزند بسيار مفيد است. فولات و ميزان اسيد فوليک بالاي آن به کاهش خطرات مربوط به شکاف کامي جنين کمک مي کند.ويتامين A که به وفور در اسفناج يافت مي شود، براي رشد شش جنين نيز عالي است. 18. اسفناج براي مديريت ديابت: آلفا ليپوئيک موجود در اسفناج به کاهش سطح گلوکز خون کمک مي کند. علاوه بر اين، مقدار فيبر بالا در اسفناج، بدن را منظم نگه مي دارد و به حفظ سطح قند خون کمک مي کند. 19.اسفناج براي پيش گيري از آسم: بتاکاروتن موجود در اسفناج نشان داده شده است که به کاهش خطرات حمله هاي آسم کمک مي کند.اين يک معامله بزرگ براي مبتلايان به آسم است، زيرا هيچ چيز به اندازه يک لحظه قادر به نفس کشيدن نيست. مقادير بالاي ويتامين C، بتاکاروتن، ويتامين E و منيزيم همگي در خواص ضد آسم آن سهيم هستند.
20.اسفناج براي پوست سالم : ميزان بالاي ويتامين A به مرطوب ماندن پوست کمک مي کند. علاوه بر اين، مقدار بالاي ويتامين C در اسفناج به حفظ مناسب محتواي چربي پوست ما کمک مي کند. ويتامين A اسفناج به توليد چربي کمک مي کند، و اين باعث مي شود که موهاي براق و زيبا داشته باشيم. 21. اسفناج براي جلوگيري از سرطان پروستات: اسفناج به جلوگيري از سرطان پروستات کمک مي کند و مانع گسترش سرطان مي شود. حدود يک در 39 مرد از سرطان پروستات جان خود را از دست خواهند داد و يک نفر در هفت نفر در طول زندگي خود تشخيص سرطان پروستات را دريافت خواهد کرد. 22. اسفناج براي سلامتي نوزاد: اسفناج منبع خوبي از پروتئين هاي مفيد براي نوزادان است. اسفناج به عنوان غذاي کودک بسيار محبوب است چون بسيار نرم و براي هضم خوب است.مقدار کلسيم بالاي موجود در اسفناج همچنين به رشد استخوان و کاني سازي آن کمک مي کند.
23. اسفناج براي سلامت خون: اسفناج براي کمک به سلامت سلول قرمز خون مفيد است. يک فنجان اسفناج پخته، 6.4 ميلي گرم آهن دارد. اين کار به کم خوني کمک مي کند.همچنين نشان داده شده است که اسفناج به بهبود گردش خون کمک مي کند که جريان اکسيژن را به سلول ها در سراسر بدن افزايش مي دهد. 24. اسفناج کم کالري: اسفناج بسيار کم کالري است که براي سلامت کلي بدن بسيار مناسب است. 25. سنتز DNA: اسفناج نيز داراي خواصي است که به DNA ما کمک مي کند. در حقيقت، اين فولات موجود در اسفناج از آسيب اکسيداتيو به پايگاه هاي DNA جلوگيري مي کند.
26. محافظت از UV : نشان داده شده است که اسفناج نيز به حفاظت از پوست در برابر اشعه هاي مضر فرابنفش کمک مي کند. آنتي اکسيدان هاي موجود در اسفناج مثل لوتين، و کورستين هر دو براي حفاظت از پوست از برابر آفتاب و نيز خارش پوست، اگزما، پوستي خشک و ديگر بيماري هاي پوستي کار مي کنند.اسفناج همچنين داراي کاروتنوئيد ها و پلي فنول ها بالايي است که به منظور کاهش اريتم در پوست بعد از آسيب آفتاب شبيه سازي شده، نشان داده شده است. 27. اسفناج براي کمک به هضم: با تخليه سموم، اسفناج به هضم کمک مي کند. سبزيجات سبز، به خصوص اسفناج که به هضم غذا کمک مي کند، و ستون هر گونه تصفيه يا دفع مسموميت است. 28.اسفناج براي تسکين آرتروز : خاصيت قليايي اسفناج به ورم مفاصل کمک مي کند. اين واقعيت که اسفناج سرشار از ويتامين K است، اين تمايز را به آن مي دهد، چون ويتامين K2 اسفناج به درمان و جلوگيري از مشکلات سلامتي کمک مي کند. توصيه مي شود که حداقل اسفناج را کمي بپزيد اگر اگزالات براي شما يک نگراني است.
29.اسفناج براي سلامت لثه و ميناي دندان : مقدار بالاي ويتامين C اسفناج، به سلامتي دهان کمک مي کند، مانند لثه هايي که مستعد خونريزي در هنگام مسواک زدن هستند. محتواي اسيد فوليک بالاي اسفناج براي سلامت لثه بسيار عالي است و گفته مي شود که به پيش گيري از ورم لثه کمک مي کند کلسيم موجود در اسفناج نيز براي ميناي دندان بسيار مفيد است.
30. اسفناج براي سرطان تخمدان : گفته مي شود که به پيش گيري از خطرات سرطان تخمدان کمک مي کند. کامپرلو که به مقدار زيادي در اسفناج يافت مي شود، به کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان تا ميزان 40 % مربوط مي شود. 31.اسفناج براي سرطان سينه : بيشتر مردم کسي را در زندگي خود مي شناسند که سرطان پستان دارد.اين کار بايد با استفاده از کاروتنوئيد هاي قوي موجود در اسفناج انجام شود که بخشي از آن چيزي است که آن را سبز روشن مي سازد.نشان داده شده است که کاروتنوئيد ها ريسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش مي دهند.
32. فيبر رژيمي : اسفناج کالري بسيار پاييني دارد که فيبر را جذب مي کند. اين، سيستم گوارشي شما را سالم نگه مي دارد، که همه چيز براي سلامتي ماست.داشتن معده سالم و يک تعادل مناسب باکتريايي، براي متعادل ماندن در مسير شما براي سلامت بهتر ضروري است. فيبر موجود در اسفناج مثل همه فيبرها، سطح کلسترول را کاهش مي دهد و به کنترل سطح قند خون و کنترل و کاهش وزن کمک مي کند.
33. اسفناج براي رشد مجدد و پرپشت شدن موها : اگر شما نمي دانستيد، يا حداقل فکر نمي کرديد که درست باشد، افرادي وجود دارند که ادعا مي کنند راه هايي براي پردازش برگ هاي اسفناج وجود دارد که واقعاً مي توانند الگوي طاسي مو را درمان کنند.
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره