فارس/ نتايج يک بررسي جديد حکايت از آن دارد که خوردن غلات کامل ميتواند خطر ابتلا به ديابت نوع ۲ را کاهش دهد.
محققان تأکيد ميکنند، کربوهيدرات چيز بدي نيستند، مادامي که منابع صحيحي را انتخاب کنيد؛
طبق اين مطالعه کربوهيدراتهاي موجود در غلات کامل مي توانند خطر ابتلا به ديابت را کاهش دهند.
ديابت نوع 2 در حال تبديل شدن به يک تهديد واقعي است؛ از طرفي ديابت نوع دو تشخيص داده نشده يکي از مشکلات رايج در سيستمهاي درماني است.
بسياري از افراد بر اين باورند که حذف کربوهيدرات يا چربيها به طور کامل از رژيم غذايي به آنها در کاهش خطر ابتلا به ديابت کمک ميکند. اما آنها غالبا اين واقعيت را ناديده مي گيرند که يک رژيم متعادل تنها راه حل براي در امان بودن از بيماريهاست.
يک مقاله تحقيقاتي مصرف بيشتر کربوهيدراتهاي باکيفيت، به ويژه غلات کامل را با خطر کمتري براي ديابت نوع ۲ مرتبط ميکند.
غلات کامل دانههايي هستند که سبوس و جوانه آنها جدا نشده است؛ آرد سبوس دار، بلغور گندم، بلغور جو دو سر، بلغور ذرت کامل و برنج قهوهاي در اين دسته قرار ميگيرند.
محققان آمريکايي که اين پژوهش را برعهده داشتند همچنين دريافتند، جايگزيني کربوهيدرات با کيفيت پايين با مواد مرغوب داراي مزاياي عمده سلامتي است.
کيم براون، نويسنده اصلي پژوهش از دانشگاه هاروارد در ايالات متحده گفت: اين نتايج اهميت تمايز بين کربوهيدراتها از منابع کم کيفيت و با کيفيت هنگام بررسي خطر ديابت را برجسته ميکند.
براون افزود: انجام مطالعات مشابه در افراد با پيشينههاي مختلف اقتصادي-اجتماعي، قوميت و سن، بينشي را در مورد ميزان کاربرد اين يافتهها براي ساير گروهها فراهم ميکند.
بازار