ايسنا/ التهاب مفصل از جمله عارضههاي شايع است که تنها در انگليس بيش از ۱۰ ميليون نفر به آن دچار هستند.
بر اثر اين عارضه، مفاصل و بافتهاي اطراف آن درگير شده که شايعترين نوع آن آرتروز است. احساس درد، سفتي و ورم در مفصل و اطراف آن از جمله علائم اين بيماري است.
نوع رژيم غذايي و برخي مواد خوراکي ميتواند در کاهش علائم اين عارضه موثر باشد. يکي از راههاي تسکين علائم اين بيماري مصرف ميوههاي سرشار از مواد مغذي است.
به سه ميوهاي که به عنوان خوراکيهاي تسکين دهنده علائم اين بيماري شناخته ميشوند، اشاره کرده ايم:
آلبالو: رنگ قرمز آلبالو از وجود ترکيبي موسوم به آنتوسيانين ناشي ميشود که خاصيت ضد التهابي دارد و به مفاصل کمک ميکند. بررسيها نشان داد نوشيدن آب آلبالو دو بار در طول روز براي مدت زمان سه هفته با کاهش قابل توجه نشانگرهاي التهابي به ويژه در افرادي همراه بوده که در شروع مطالعه بالاترين سطح التهاب را داشتهاند.
آووکادو: اين ميوه سرشار از مواد مغذي و مفيد براي سلامت است. وجود ميزان قابل توجهي از ويتامين E و خواص ضد التهابي آن به کاهش خطر آسيب ديدگي مفصل که در مراحل اوليه آرتروز ديده ميشود، کمک ميکند.
هندوانه: آب حجم قابل توجهي از اين ميوه را تشکيل ميدهد. همچنين بتا-کريپتوزانتين موجود در هندوانه خطر بروز علائم روماتيسم مفصلي را کاهش ميدهد. علاوه بر اين، ليکوپن موجود در اين ميوه تاثير ضد التهابي دارد و ميتواند در سلامت قلب نقش داشته باشد.
بازار