نماد آخرین خبر

راهکار‌های کاهش کربوهیدرات روزانه

منبع
خراسان
بروزرسانی
راهکار‌های کاهش کربوهیدرات روزانه

خراسان/ يکي  از اصلي ترين عوامل در کاهش وزن کاهش مصرف کربوهيدرات در وعده هاي غذايي است  به همين دليل در ادامه  چند راه ساده به شما معرفي مي‌کنيم تا کربوهيدرات کمتري دريافت کنيد:
  اطلاعات محصول
با توجه به  مقدار نمک، روغن، انرژي و قند که با رنگ ها روي مواد غذايي مشخص مي شوند سعي کنيد مواد غذايي شما رنگ سبز داشته باشد.
 شکر سم پنهان
استفاده از شکر براي شيرين کردن نوشيدني ها اصلا ايده خوبي نيست. يک قاشق غذاخوري شکر سفيد يا قهوه اي 12 گرم کربوهيدرات به شکل فروکتوز و 50 درصد به شکل گلوکز دارد.
شايد فکر کنيد عسل طبيعي بهتر است اما اين ماده هم سرشار از کربوهيدرات است. يک قاشق غذاخوري عسل 17 گرم کربوهيدرات دارد و ميزان فروکتوز و گلوکز آن هم مانند شکر است.
  سبزيجات زير خاکي
سبزيجات منبع غني مواد مغذي و فيبر و همچنين سرشار از آنتي اکسيدان هايي هستند که بدن را در برابر بيماري ها مقاوم مي کنند. اما براي پايين نگه داشتن کربوهيدرات بدن بايد از سبزيجات بدون نشاسته استفاده کرد. برخي ازسبزيجات و حبوبات مثل هويج، ترب، سيب زميني شيرين، لوبيا و ذرت سطح متوسطي از کربوهيدرات دارند. خوشبختانه سبزيجات لذيذ بسياري هستند که کربوهيدرات پايين تري دارند.
  ميان وعده با کربوهيدرات پايين
طي يک مطالعه مشخص شد که زنان بعد از خوردن يک وعده اسنک سرشار از پروتئين احساس سيري بيشتر داشتند. بهترين کار اين است که براي ميان وعده ها ، مواد غذايي با کربوهيدرات پايين و پروتئين بالا ميل کنيد. در ادامه چند ماده غذايي مناسب را به شما معرفي کرده ايم که به ازاي هر 28 گرم، کمتر از 5 گرم کربوهيدرات خالص قابل هضم و علاوه بر آن پروتئين هم دارند.
  بادام: 6 گرم کربوهيدرات، 3 گرم  فيبر
   بادام زميني: 6 گرم کربوهيدرات، 2 گرم فيبر
   فندق: 4 گرم کربوهيدرات ، 2 گرم فيبر
    گردو: 4 گرم کربوهيدرات ، 2 گرم  فيبر
   پنير: کمتر از يک گرم کربوهيدرات 

نويسنده : مصطفي عاشوري فيزيولوژيست ورزشي

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره