غذاهای مناسب برای بیماران کرونایی چیست؟

باشگاه خبرنگاران/ تغذيه مناسب براي سلامتي بسيار مهم است؛ بهويژه براي کساني که مبتلا به کرونا شده اند اين اهميت دوچندان ميشود چرا که اغلب اين بيماران در دوران مواجهه با بيماري دچار کاهش اشتها ميشوند اما در دوران نقاهت اشتها آن ها افزايش يافته و اين زمان بهترين فرصت براي جبران کمبود آب، ويتامين ها، پروتئين و انرژي مورد نياز بدن است.
براي بهبود هر چه سريع تر بيماران و سپري شدن دوران نقاهت رعايت رژيم غذايي غني از غذاهاي گياهي با حداقل فرآوري، شامل ميوه، سبزي، نان و غلات سبوسدار، حبوبات، ماهي، مرغ و مصرف کم گوشت قرمز توصيه ميشود.
مصرف روزانه سوپ داغ، ميوه و سبزي تازه و استفاده از مقدار زياد منابع غذايي ويتامين A که سبب حفظ يکپارچگي مخاط تنفسي ميشود از ديگر موارد مورد اهميت در برنامه غذايي بيمار مبتلا به کروناست همچنين استفاده از منابع غذايي حاوي ويتامين C به دليل خاصيت آنتياکسيداني آن و استفاده از منابع غذايي داراي پروتئين، روي، آهن و سلنيم سيستم ايمني اين بيماران را تقويت ميکند.
مصرف خوراکيهايي با منابع کربوهيدرات پيچيده و نشاستهاي، روغن گياهي يا روغن نباتي را در غذاي بيماران کرونايي فراموش نکنيد علاوه بر آن مصرف عسل، زردچوبه، سير، پياز تازه , زنجبيل و مصرف صبحانه منظم به بيمار هم از ضروريات است.