نماد آخرین خبر

آیا میوه ها می توانند جایگزین سبزیجات شوند؟

منبع
بروزرسانی
آیا میوه ها می توانند جایگزین سبزیجات شوند؟

به‌نيوز/ برخي مردم به سبزيجات علاقه دارند. طعم و عطر انواع سبزيجات با سيستم بدن آن‌ها سازگاري دارد. از سوي ديگر کساني هم هستند که به طعم ملايم و گاهي تند و تلخي که در بيشتر سبزيجات وجود دارد به‌شدت حساس هستند. اين افراد نه بافت و طعم سبزيجات را دوست دارند و نه عطري که بيني و دهانشان را پر مي‌کند. برخي افراد هم نه با سبزيجات و نه با غذاهاي گوشتي دشمني ندارند، بلکه به‌طور کلي با غذا ميانه چندان خوبي ندارند و به‌شدت در انتخاب غذاي خود حساس و سخت گير هستند و با اين انتخاب‌هاي سخت‌گيرانه بخشي بزرگ از سبزيجات را از فهرست غذايي خود حذف مي‌کنند. طيف غذاهاي مورد علاقه اين افراد معمولاً محدود است و طبيعتاً پيدا کردن گزينه‌هاي سالم و مغذي ميان آن‌ها چندان کار ساده‌اي نخواهد بود. بدن ما بسياري از ويتامين‌ها، مواد مغذي، فيبر خوراکي، مايعات و ... را از سبزيجات و گياهان دريافت مي‌کند. برخي گياهان حتي ترکيبات به‌خصوصي در خود دارند که به تقويت سيستم ايمني بدن و مقابله با بيماري‌ها کمک مي‌کند و تمامي اين مزايا به طور عمده بدون دريافت کالري بالا به دست مي‌آيد. شواهدي وجود دارد که نشان مي‌دهد افرادي که رژيم غذايي سرشار از سبزيجات و ميوه‌ها دارند کمتر در معرض بيماري‌هايي مثل حمله قلبي و ... هستند.  بخش بزرگي از مواد مغذي که در سبزيجات يافت مي‌شود، در ميوه‌ها هم وجود دارد. به‌طور مثال ويتامين A که بيشتر در اسفناج و هويج وجود دارد، در ميوه‌هايي مثل انبه، زردآلو و طالبي هم موجود است. يا مثلاً علاوه بر کلم بروکلي و کنگر فرنگي که حاوي پتاسيم  هستند، ميوه‌هايي مثل شليل، کيوي و انار هم همين ماده معدني را در خود دارند. همچنين فوليک اسيد را به جز مارچوبه مي‌توان در خردل ، پرتقال و موز هم پيدا کرد.  ميوه‌ها منبع خوبي براي تأمين آب و فيبر خوراکي مورد نياز بدن هستند که از اين لحاظ مي‌توانند جايگزين خوبي براي سبزيجات باشند. تنها مشکل ميوه‌ها، کالري نسبتاً بالاي آن‌ها در مقايسه با سبزيجات است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره