نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

مصرف بستنی های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال بیماری کووید 19

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مصرف بستنی های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال بیماری کووید 19

ايسنا/ دکتر محمد رضا جليلوند گفت: اجتناب از خريد مواد غذايي نظير رب، خيارشور، لبنيات سنتي و ... به دليل مشخص نبودن شرايط توليد، نحوه آماده سازي و احتمال وجود آلودگي  ضروري است.

وي استفاده از مواد غذايي بسته بندي شده با پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو را ضروري اعلام و اظهارکرد: خريد محصولات غير پاستوريزه نظير بستني به علت عدم دقت و نظارت لازم بر فرايند پاستوريزاسيون به هيچ عنوان توصيه نمي شود.

وي تاکيد کرد: با توجه به تماس بسته بندي مواد غذايي خريداري شده از فروشگاه با دست افراد مختلف و حتي قرار دادن آن در محل هايي نظير کف مغازه که ممکن است منشا آلودگي با ويروس باشند، قبل از قرار دادن در قفسه ها و يخچال و هنگام ورود به منزل همه بسته بندي ها ضدعفوني شوند .

اين عضو هيات علمي دانشگاه توضيح داد: با توجه به آن که دماي تنور نانوايي ها و اين که ويروس کرونا نسبت به حرارت حساس است، امکان آلودگي در نان ضعيف است، بنابراين به منظور جلوگيري از آلوده شدن نان پس از خروج از تنور رعايت پروتکل ها براي انتقال درست و بهداشتي نان به منزل توصيه مي شود.

وي خاطرنشان کرد: استفاده از پارچه تميز براي قرار دادن نان و همچنين دستکش تميز براي جمع کردن نان از سکوي نانوايي و در تماس قرار نگرفتن نان با موادغذايي يا سطوح آلوده لازم و ضروري به نظر مي رسد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar