نماد آخرین خبر

مواد غذایی خوشمزه‌ای که خطرناک هستند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مواد غذایی خوشمزه‌ای که خطرناک هستند

باشگاه خبرنگاران/ برخي مواد غذايي در حالي که مي‌توانند مقوي و خوشمزه باشند، در برخي شرايط سلامت بدن را تهديد مي‌کنند. همه افراد بايد در شستشو و پخت مواد غذايي دقت زيادي داشته باشند که به بيماري‌هاي مختلف گرفتار نشوند.

در ادامه به تعدادي از اين نوع مواد غذايي خوشمزه  اما خطرناک اشاره شده است؛ 

تخم مرغ

اگر تخم مرغ به طور صحيح پخته نشود، مي‌تواند به منبع عفونت ناشي از باکتري سالمونلا تبديل شود.

قارچ‌ها

بسياري از گونه‌هاي قارچ سمي هستند و مي‌توانند منجر به مسموميت يا مرگ شوند.

سبزيجات

کلم بروکلي، کاهو، اسفناج و شابانک مي‌توانند عفونت‌هايي مانند اشريشيا کلي به همراه داشته باشند.

قهوه

اين نوشيدني منجر به زرد شدن دندان ها، کم آبي و اختلال در خواب مي‌شود.

تن ماهي سفيد

براي نوزادان و جنين مضر است، زيرا اين ماده غذايي بر سيستم عصبي تأثير منفي مي‌گذارد.

بادام زميني

طبق تحقيقات، اين محصول يکي از شايع‌ترين دلايل مرگ ناشي از آلرژي‌هاي غذايي است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره