نماد آخرین خبر

شکلات تلخ این بیماری‌های مرگبار را دور می‌کند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
شکلات تلخ این بیماری‌های مرگبار را دور می‌کند

ايسنا/ نتايج يک مطالعه مروري نشان مي‌دهد مصرف شکلات تلخ مي‌تواند باعث تقويت سيستم آنتي اکسيداني بدن شود و در جلوگيري از بسياري بيماري‌ها مانند سرطان و بيماري قلبي-عروقي مؤثر باشد.

مفهوم استرس اکسيداتيو در سال ۱۹۳۰ براي اولين بار در طي جستجوي بيولوژي اکسيداسيون و  احيا بيان شد. آنتي اکسيدان‌هاي اگزوژن در غذاهاي مختلف مانند ميوه‌ها، سبزيجات، ادويه‌جات، غلات و روغن زيتون فرا بکر وجود دارند که باعث حفاظت در برابر استرس اکسيداتيو مي‌شوند.

محققان مي‌گويند: کاکائو يک ماده غذايي فوق‌العاده است که به دليل خواص آنتي اکسيداني توجه محققان را به خود جلب کرده است.

بر اساس اعلام پايگاه نتايج پژوهش‌هاي سلامت کشور، ساناز مهرباني، آرمان عرب، حامد محمدي و رضا اماني از دانشگاه علوم پزشکي اصفهان در پژوهشي تاثير مصرف کاکائو بر شاخص‌هاي استرس اکسيداتيو را بررسي کرده‌اند. scopus  و Google Scholar ، PubMed، Cochrane's library، Science Direct و web of science به منظور يافتن مقالات مرتبط جستجو شدند.

نتايج تحقيق نشان داد، مصرف شکلات تلخ مي‌تواند باعث تقويت سيستم آنتي اکسيداني بدن شود و در جلوگيري از بسياري بيماري‌ها مانند سرطان و بيماري قلبي-عروقي مؤثر باشد.

اين پژوهش در چهل‌وهشتمين شماره‌ مجله Complementary Therapies in Medicine منتشر شده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره