
تغذیه پاییزی را بشناسیم؛ پرهیز از خوراکیهای خشک کننده بدن
مهر
بروزرسانی

مهر/ ناصر رضايي پور متخصص طب ايراني، گفت: در فصل پاييز براي جلوگيري از خشکتر و سردتر شدن بدن، در خوراک هفتگي خود بايد از مصرف خوراکيهاي سودازا و خشکاننده بدن پرهيز شود.
وي افزود: گوشت گاو و گوساله، سوسيس، کالباس، فستفودها، سرخکردنيها، غذاهاي مانده و گوشت نمکسود، ادويه تند و تيز، رب و انواع سس، کنسرو و کمپوت، قارچ، بادمجان، عدس، پنير شور، ترشيها، لبنيات ترش، کشک، کلم و گل کلم، چاي پررنگ، يخ، شوريها، چيپس، پفک و… نبايد استفاده شود.
رضايي پور تاکيد کرد: زيادهروي در مصرف ميوههاي سرد و تابستاني مانند خيار، کاهو، هندوانه و…، قهوه، نسکافه، کاکائو، سير، پياز و…، و همچنين نوشيدن آب بسيار سرد نيز توصيه نميشود.