باشگاه خبرنگاران/ يک متخصص مشهور تغذيه اظهار کرد که اين باور رايج در مورد ترشيجات مبني بر اينکه ترشي براي سلامت انسان مضر است و آن را يک باور اشتباه دانست، اين متخصص تغذيه در مصاحبه با روزنامه انديان اکسپرس چند باور اشتباه و رايج در مورد مصرف ترشيجات را رد کرد که در ادامه آن را مي‌خوانيد:

ترشي حاوي نمک و روغن مضر است

بدون روغن و نمک، باکتري‌هاي مفيد براي هضم صحيح غذا رشد نخواهند کرد و نمي‌توانيم بدون آن، همه فوايد ترشي را جذب کنيم.
 
نمک موجود در ترشي موجب فشار خون مي‌شود
مي‌توان به جاي نمک سنتي از نمک سياه يا نمک صخره‌اي استفاده کرد؛ اين دو نوع از نمک‌ها تاثير کمتري روي فشار خون دارند.
    ترشي کلم قرمز

    روغن موجود در ترشي براي سلامت قلب مضر است

    مصرف برخي از چربي‌ها يا روغن‌ها مشکلي براي قلب ايجاد نمي‌کند. بهتر است از روغن بادام زميني، روغن خردل و يا روغن کنجد در ترشي‌ها استفاده کرد، چرا که اين نوع از روغن‌ها نسبت به ديگر انواع روغن‌هاي گياهي سالم‌تر هستند.
     
    خواص ترشي


    ترشي براي ما ضرر دارد

    ترشي سرشار از انواع ويتامين ها، مواد معدني و باکتري‌هاي مفيد است؛ بنابراين خوردن يک يا دو قاشق ترشي به صورت روزانه براي کاهش نفخ شکم، کم خوني، کمبود ويتامين دي و ب ۱۲ توصيه مي‌شود، کما اينکه مصرف ترشيجات به درمان سندروم روده تحريک پذير که عوارضي همچون درد شکم، اسهال و يبوست دارد ،کمک مي‌کند.


    کلم ترشي
     
    ترشي هويج
     
    سير ترشي

    به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
    instagram.com/akharinkhabar